Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Cum analizam vulnerabilitatea plugin-urilor & theme in Wordpress

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Cum analizam vulnerabilitatea plugin-urilor & theme in Wordpress

Buna ziua tuturor, am postat acest subiect la incepator deoarece consider ca este un lucru foarte IMPORTANT sa ai o protectie sporita asupra site-ului tau.

Iata ca dupa 48h de munca am reusit sa identific locazia unu base64_decoder cu ajutorul pluginului sucuri scan pe propriul site, acum cand ziceam ca munca a luat sfarsit imi dau seama ca abia incepe deoarece preocuparea principala ar trebui sa fie urmatoarea : "Cum opresc injectarea acestui base64_decoder in siteul meu?"

Astept sugestii cu pluginuri ce se ocupa de analiza vulnerabilitatii, a pluginurilor, theme si tot ce se poate.

Va multumesc anticipat.

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu pot da un nume de plugin eficient care sa gaseasca vulnerabilitati pentru ca nu cred ca exista asa ceva. Plugin-urile existente scaneaza pentru a cauta cateva dintre problemele cunoscute dar ce ne facem cu vulnerabilitatile care apar pe parcurs pentru ca acelea sunt principala "durere".
    Cred ca cea mai buna metoda de protectie este sa facem update constant la cea mai noua versiune de Wordpress, sa verificam daca plugin-urile sunt si ele la zi. Cand descarcati o tema verificati sa nu contina cod ascuns, iframe sau alte prostii.
    La plugin-urile de genul contact form, cu field-uri pentru upload fisiere sa avem grija sa fie intotdeauna updatate, eventual inainte de a le folosi cautati pe internet ce cred alti utilizatori despre ele (sa nu existe exploit-uri).
    Daca descarcati o tema verificati la cateva luni daca autorul acesteia a facut update-uri pentru ca si la acestea pot exista probleme.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Theme Wordpress Premium Gratis
    De zaho în forumul WordPress
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 11th November 2011, 10:39
  2. Plugin Wordpress
    De ciuxy89 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd September 2011, 01:44
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th June 2011, 10:02
  4. Wordpress Theme V-Beta