Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: blog

Afișare hibrid

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Pentru un blog personal e nevoie de eforturi destul de mari si mai ales de continut de calitate. Pe langa asta, chiar daca e un blog general, trebuie sa te orientezi pe anumite nise si mai exact pe alea la care te pricepi. Astfel vei incepe sa ai vizitatori interesati atat de ce scrii tu, ca divertisment, dar si de nisele respective.

Pentru promovare recomand Twitter, Facebook, comentarii pe alte bloguri, implicarea in evenimente dedicate bloggerilor.

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Offtopic: cu "odata" te inseli, mai nou poate fi folosit si in contextul asta

Clawdel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    28

Implicit

Dupa cum au spus si colegii de mai sus, banii se fac din bloguri de nisa. De exemplu, eu sunt deparere ca pe o nisa nu conteaza cat trafic ai, atat timp cat convertesti traficul respectiv. Detalii despre aceasta abordare gasesti pe Internet.

Avand in vedere ca topicul se refera la blogurile generaliste o sa imi dau cu parerea si o sa spun ca se merita sa construiesti asa ceva cat timp esti pasionat de content writing.
    Practic "iti exersezi mana" in a scrie articole pe diverse teme. Pentru asta nu iti trebuie bani investiti, insa nu stiu cat trafic o sa ai daca te bazezi doar pe continut.
    Chiar daca se numeste generalist, in spate trebuie sa existe o idee, un "selling point" - Blog generalist unde imi dau cu parerea cum altii dau cu bata in balta

Chiar daca nu iesi in evidenta cu ceva, ideea este sa nu ajungi sa postezi doar clipuri de pe TuTube, bancuri, sau chestii de genu asta.
    Din punctul meu de vedere ai nevoie de un calendar editorial unde sa iti fixezi ce fel de posturi vei scrie: tip lista, tip how to, tip link-bait etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review blog
    De Tyler în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th February 2011, 09:42
  2. Ca tot am blog :)..
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 17:19
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. example.com/blog -> example.com/blog.html
    De psycho în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 09:07
  5. My Blog
    De Cristian Mezei în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th February 2006, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •