Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: example.com/blog -> example.com/blog.html

psycho Guest

Question example.com/blog -> example.com/blog.html

Folosesc Joomla! careia i-am bifat opitunile SEF urls, use mod_rewrite si add suffix to urls.
    Ceea ce imi face toate linkurile citibilie si le pune ".html" la sfarsit.
    Problema este ca nu vreau sa am peste tot .html; de exemplu cand imi dau adresa blogului vreau s-o scriu sub forma vileworks.com/blog fara .html la sfarsit.
    Ceea ce am facut a fost sa adaug niste reguli in .htaccess (Redirect /blog vileworks.com/blog.html).

Intrebari:
    1. Pot face url-urile sa ramana neschimbate in addressbar? (fara sa apara .html la incarcarea paginii)
    2. Pot face acelasi lucru, dar cu subdomenii? (blog.vileworks.com sa duca spre vileworks.com/blog - care nu exista fizic pe server - si in plus sa ramana adresa blog.vileworks.com)?
    3. Rudimentarul redirect pe care l-am facut... poate avea vreo consecinta nefasta in viitor? - daca raspunsul la 1 e afirmativ, intrebarea asta poate deveni redundanta.
    4. Din punct de vedere al optimizarii exista diferente (mari?) intre vileworks.com/titlul_articolului si vileworks.com/titlul_articolului.html?

Andrew Guest

Implicit

daca site-ul iti este joomla poti incerca sh404sef...este cea mai completa componenta din acest punct de vedere

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum se promoveaza un blog?
    De edy12006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th February 2010, 23:26
  2. Ca tot am blog :)..
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 18:19
  3. Blog tutoriale
    De Federals în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 11:04
  4. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 23:27
  5. My Blog
    De Cristian Mezei în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th February 2006, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •