@Vali:
- serviciile "naspa" (automatizarile) au preturi mari in Romania - lumea are impresia ca n-am auzit noi de asa ceva
- serviciile "pe bune" sunt ieftine pe Seopedia si in Romania in general, dar calitatea nu e chiar la nivelul la care sa se poata cere sume mai mari (echivalente sa zicem cu sumele de pe co.uk sau com). Piata este inca mica.
Ca sa dau un exemplu - multi sunt prinsi intr-un cerc vicios - nu traiesc din www dar le-ar placea. Nu fac treaba buna ca nu au timp, vand ieftin si nu au continuitate. Daca s-ar axa pe web n-ar avea de unde sa se intratina cateva luni pana pun ceva serios pe picioare. Nu au timp sa se informeze, cumpara un serviciu prezentat ca "minunat", dar pierd doar bani si posibil si pozitii in Google. Investesc bani in servicii dubioase despre care cred ca sunt bune si vand la randul lor servicii dubioase. Nu ajungem nicaieri asa.
Prin linkurile catre fiverr am prezentat doar valoarea reala a serviciilor. Pe unele le-am vazut pe aici pe forum, nu stiu daca inca mai sunt in picioare. Pentru un incepator, cel mai bine este sa se fereasca de asa ceva.

Răspunde cu citat