Primul meu domeniu .ro a ajuns un portal![]()
Adresa : www.webshow.ro
Ce parere aveti de idee ? Ce site-uri imi recomandati sa promovez in locul celor de acum .. ?
Primul meu domeniu .ro a ajuns un portal![]()
Adresa : www.webshow.ro
Ce parere aveti de idee ? Ce site-uri imi recomandati sa promovez in locul celor de acum .. ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
nu vreau sa fiu rau dar spune-mi ce ai pus tu in situl ala de-l numesti portal, eu vad doar redirecturi.
definitia portalului :
Nu stiu de ce ne-am invatat toti cu portale ca rol.ro , kappa.ro etc...portal site: a site that the owner positions as an entrance to other sites on the internet;
Ok, si la web 2.0 ce defintie ai?![]()
Presupun ca 2.0 aici face referire la modul in care e afisata informatia? curat, simplu si aerisit? ca in rest un portal de cele mai multe ori 90% (poate ma insel si e mai mult sau mai putin) sunt user generated content... deci 2.0
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Am avut si eu odata un asemenea portal (l-as numi mai degraba "mashup"... ca TechMeme), dar nu prea a mers - desi informatia era utila, Google il cam ignora.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Eu as zice ca ar merita domeniul respectiv un continut mai ... mai, daca intelegi ce vreau sa spun. Web Show
De exemplu un webpage hot or not, cum am vazut aici: okorko[dot]com...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
super tare, ai si nofollow si redirect in acelasi timpblocheaza si din robots ca sa fi sigur.
usability: nu mi se pare deloc util site-ul tau pentru ca toata lumea are acces la un rss reader si il poate configura cum vrea el si isi poate adauga ce feeduri vrea fiecare.
design: imi place ca e clean si bine organizat/aliniat, altceva nu am de comentat.
sfat: poti sa lasi acest site o perioada de timp pana gasesti o idee tare pe care sa o pui in aplicare, e dragut domeniul nu are rost sa iti bati joc de el.
numai bine!
later edit:
era dragut daca lasai si copyrightul la tema de la wordpress de la subdomeniile stiri si gazduire![]()
Ultima modificare făcută de memelea; 24th November 2008 la 16:34.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)