am nevoie pentru un proiect personal de un logo + layout pentru un portal de turism;
sunt interesat in a primi oferte pe aceasta tema, oferte sustinute de ceva argumente (in special portofoliu);
cei care trimit si niste drafturi (format jpeg, eventual cu watermark pentru a nu genera discutii / suspiciuni de copyright) au sanse in plus sa ma convinga;
nu am un buget fix pentru jobul asta si m-ar interesa ceva la un pret rezonabil (stiu sa apreciez calitatea insa si o propunere "exceptionala" ma poate convinge sa platesc un pret pe masura)
mentionez ca aceasta oferta poate sa apara si in alte locuri si nu este un concurs din care "sigur" va fi ales un castigator;
daca nici o oferta nu ma va convinge atunci nu va fi nici un castigator;
termenul este de minim o saptamana, insa as vrea ca in maxim 2 sapt sa inchei o intelegere cu cineva pe aceasta problema;
detalii tehnice:
- portalul o sa contina "o gramada" de chestii dintre care amintesc: lista de oferte organizata in diverse categorii, articole, director de firme din domeniu si tot felul de "maruntisuri" de tipul curs valutar and stuff;
- creativitatea este apreciata si NU trebuie sa lase impresia de template
- trebuie sa nu fie prea incarcat cu elemente grafice inutile (si asa o sa fie elemente de continut destule) si sa fie usor de folosit de catre user (userul trebuie sa fie centrul acestui proiect)
- titlul pt logo va fi "vacanta online"
nu uitati sa mentionati si pretul pe care il considerati corect pt propunerea facuta (pretul poate fi mentionat prin mesaj privat - caz in care el va fi confidential - sau direct prin mesaj public aici impreuna cu oferta tehnica)
pt orice intrebari suplimentare astept interventii in topicul asta