Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: pareri, cat mai multe pareri despre director web

Afișare hibrid

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    34

Implicit

w!ll, nu cred ca daca site-ul este pe un hosting gratuit asta ar insemna un motiv sa nu-l aprob. chiar verific manual site-urile si sa stii ca sunt in proportie de 15-20% care nu le aprob deoarece nu accepta conditiile impuse de mine.
    este o problema daca site-urile sunt gazduite gratuit, ar putea asta sa influenteze negativ directorul meu?
    thefan, dintre varianta cu underline si bold pentru a:hover aleg boldul, chiar daca multe lume deosebeste un link fata de restul textului numai atunci cand este subliniat. iar la titlu asa ma gandisem si eu, dar nu gasesc o solutie, pentru ca folosesc joomla plus o extensie de "sef" si face automat titlurile.
    oricum multumesc de sfaturi, sunt binevenite!

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

In afara de faptul ca iti propun ca subcategoria "jocuri online" sa o lasi doar "jocuri" ,alceva nu am gasit .
    Posibilitatea de a introduce linkuri in articol e extraordinara .Ceea ce ma mir e ca nu sunt multe articole .De aceasta opotunitate o saprofit si eu in curand.
    Suucces!

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de odiv Vezi Post
    w!ll, nu cred ca daca site-ul este pe un hosting gratuit asta ar insemna un motiv sa nu-l aprob. chiar verific manual site-urile si sa stii ca sunt in proportie de 15-20% care nu le aprob deoarece nu accepta conditiile impuse de mine.
    este o problema daca site-urile sunt gazduite gratuit, ar putea asta sa influenteze negativ directorul meu?
    Ma refeream strict la calitatea acelui site, nu e neaparat o problema ca se afla pe host gratuit, chiar daca exista probabilitatea ca peste 1-2 luni acel site sa nu mai existe, vroiam sa atrag atentia ca acel site nu are mai mult de 4 pagini dintre care doar 1 are continut, ce-i drept si ala copiat din alte surse.

Acum e problema ta ce vrei sa aprobi si ce nu si nu am cum sa-ti impun acest lucru, dar peste o scurta perioada o sa stai sa stergi mai multe site-uri deca aprobi, asta in cazul in care mai verifici ce site mai este valabil.
    Bafta!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre Jobee.ro
    De daemonic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2009, 13:33
  2. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11
  3. Pareri/Sfaturi despre un director web
    De revenco_andrei în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th September 2006, 12:56
  4. Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 5th December 2005, 22:02
  5. Pareri despre un design...
    De andypopa în forumul Bar, lobby...