Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Logistica furnizorilor

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    32

Implicit Logistica furnizorilor

Mi-am deschis si eu un site si am nevoie de cativa furnizori buni pentru:
    - jucarii
    - decoratiuni interioare
    - cadouri diverse

Aveti idee cum se lucreaza cu furnizorii? In general ce termeni si conditii au? Trebuie sa cumpar marfa in avans?

Daca nu, marfa vanduta de mine se poate trimite la client direct de catre furnizor? S-au mai intai ajunge la mine apoi o retrimit la client?

Daca stie cineva cativa furnizori buni, si nu este o informatie confidentiala, poate ma puteti ajuta si pe mine sa-i gasesc. Domeniile sunt listate mai sus.

Multumesc.

dublutz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd October 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    175
    Putere Rep
    32

Implicit

Furnizorii ii gasesti pe google, ii contactezi prin email sau telefonic, semnezi cu ei un contract (de obicei) si incepi sa faci comenzi.

Sunt multe de spus despre furnizorii din Romania. Si bune si rele. Iti spun cateva concluzii la care am ajuns prin relatiile cu furnizorii.

1. Furnizorul iti trimite o lista de produse, care teoretic formeaza stocul lui. S-ar putea sa ai de multe ori surpriza sa nu gasesti produsele solicitate de clienti pe stocul furnizorului. Din cauza asta este bine daca iti faci un stoc initial, ai putea sa obtii preturi mai bune la o comanda mai mare.

2. Poti comunica cu furnizorul sau cu un agent de vanzari al acestuia printr-un client de chat, telefonic sau nu poti comunica deloc pt. ca nu iti va raspunde la telefon atunci cand ai nevoie. Cea mai rapida, ieftina si convenabila solutie este clientul de chat.

3. Furnizorul, initial iti cere banii in avans pt. marfa comandata. Asta se intampla pana se convinge ca prezinti incredere si platesti la timp. Se poate intampla sa nu prinda niciodata incredere sau sa iti ceara un bilet la ordin sau cec in alb la semnarea contractului.

4. Daca vrei sa primesti marfa rapid, este bine ca banca cu care lucrezi sa coincida cu banca furnizorului.

5. Exista furnizori care sunt dispusi sa trimita marfa in locul tau clientului dar ii gasesti greu

Sper ca iti sunt da ajutor concluziile mele

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc Dublutz

Intr-adevar o informatie utila. Se pare ca e mai bine sa am stocul meu din doua motive: al sigurantei si al profitului mai mare. Sper sa vand primul produs cat de repede ca sa prind incredere sa-mi fac stocul meu

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Logistica magazin online
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 28th September 2009, 13:52
  2. Abuzurile furnizorilor de hosting
    De IRQ în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 15th October 2008, 16:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte