Imi poate spune cineva ce se intampla cu site-ul www.graph.ro , nu mai este indexat de google, era pe locul 2 la cautare dupa cuvantul stampile, apoi a cazut pe 3 apoi a disparut de tot...
multumesc
Imi poate spune cineva ce se intampla cu site-ul www.graph.ro , nu mai este indexat de google, era pe locul 2 la cautare dupa cuvantul stampile, apoi a cazut pe 3 apoi a disparut de tot...
multumesc
Cand aveti nevoie de Stampile de calitate la un pret decent....
nu mai ai indexat main page-u' ... in rest e indexat site-u'. ai facut ceva modificari la el recent?
Esti pe locul 19 la cautarea "www.graph.ro" cu o pagina secundara (deci e clar o penalizare). Am vazut ca majoritatea link-urilor care vin spre tine sunt din directoare, le-ai bagat cu vreun automated script?
Daca e asa cum spune Nosfer (nu am verificat) atunci m-am confruntat de doua ori cu aceeasi situatie la acelasi site la circa 8 luni diferenta.
La prima explicatia a fost ca timp de 5 zile site-ul a fost mai mult down decat up pana cu 2 zile inainte de a zbura cu pagina principala din indexari.
Ptr a doua n-am avut nicio explicatie.
In ambele cazuri si-a revenit in 5 zile.
banuiam ca asta e problema, offfde curand am apelat la serviciile de inscriere in directoare unor colegi de aici de pe forum, probabil au facut treaba asta mult prea repede si asta sa fi daunat....
banuiesc ca daca intreb cam cat dureaza penalizarile ...nu o sa primesc un raspuns
multumesc frumos pt ajutor
Cu siguranţă nu ai apelat la mine din moment ce te-ai ales cu penalizare
Ontopic: În cel mai bun caz într-o lună sau la următorul pr update.
Daca site-ul e fara vechime si fara page rank , e mai usor sa fie penalizat pentru avalansa de IBL .
nu, nu am apelat la tine....din pacate, am sperat ca daca ieftin si au apelat si altii totul e ok dar se pare ca o sa platesc de x ori diferenta intre bun si prost, aviz amatorilor de lucruri ieftine![]()
de cand e online siteul?
Graph, nu am zis ca e neaparat aceea problema (sau numai aceea). Ideea e ca daca ai un site cu putine link-uri inbound primite "natural" cand primesti o avalansa de link-uri din directoare intre doua crawl-uri, eventual si niste site-wide-uri, se poate sa ai probleme. Am mai vazut (si am patit si eu) sa nu se intample nimic, sau sa patesti ce ai patit tu.
Ce te-as sfatui sa faci, daca ai ceva bani de investit. Incearca sa cumperi niste link-uri unice (nu sitewide) de pe site-uri vechi si de incredere, eventual cu PR mare. Ia 1-2 pe saptamana, sa echilibrezi situatia. Cel mai probabil "termen de reabilitare" ar fi in aproximativ 2-4 luni.
Problema e ca in nisa ta (stampile) e putin mai greu sa obtii link-uri. Dar din cate am vazut la o prima si sumara privire, site-ul e curat, nu ai facut spam (doar link-spam-ul din directoare). Iti lipseste totusi ceva text, incearca sa faci niste pasaje scurte de text langa fiecare stampila (de exemplu ce avantaje are fiecare, cum se folosesc, blabla).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)