Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in index.php on line 3
de ce imi apare eroarea?? nu pot sa ma conectez la baza de date nici din cpanel cu phpmyadmin.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in index.php on line 3
de ce imi apare eroarea?? nu pot sa ma conectez la baza de date nici din cpanel cu phpmyadmin.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Limita mica de conectari simultane pentru userul de mysql respectiv...am patit-o si eu si mi-am dat seama tarziu...ca initial imi zicea ceva de genu "mysql server went away..." ...daca ai mai multe baze de date incearca sa faci cate un user pentru fiecare ... daca nu e asta buba contacteaza-i si vezi ce iti vor spune.
am user pentru fiecare baza de date... problema e ca nu stiu ce sa fac acum sa nu mai apara eroarea.. cum inchid conexiunile la bazele de date? am mai multe baze de date. la fel imi da eroare pentru fiecare site care foloseste una din bazele de date. dupa o perioada idle daca e folosita o conexiune.. nu ar trebui sa se inchida?
in CPANEL la MySQL Databases imi apare
Current Databases
Database Size Users Actions
There are no databases associated with your account.
mi-au disparut bazele de date?![]()
Backup-ul bazei de date ?Ai asa ceva ?Daca nu e cam urata treaba pentru tine.Vorbesti si cu serviciul tehnic unde ai hostat site-ul , poate stiu ei mai multe.
Pentru a preintampina eroarea semnalata (sau macar pentru a-i reduce probabilitatea de aparitie) este bine:
- sa nu faci deci o singura baza de date pentru mai multe site-uri separand doar tabelele prin denumirea lor, ci sa folosesti cate o baza de date separata pentru fiecare site;
- sa ai grija la scripturi sa faci inchiderea conexiunii la baza de date atunci cand ai terminat operatiunile de facut cu ea;
- sa-ti setezi o valoare a numarului de conexiuni la baza de date rezonabil de mare (implicit parca este 100)
Daca insa ti-au disparut bazele de date este bine sa contactezi serviciul de hosting. Este bine deci sa ai backupurile tale facute la intervale de timp cat mai scurte, pentru ca in caz ca se intampla ceva sa ai ce sa pui la loc, pierzand cat mai putin. In general, nu te baza pe backupurile hosterului.
fac backup lunar. bazele de date au reaparut din senin si totul a revenit la normal aseara... acum totul pare ok.
o sa tin cont de sfaturi.
Atentie ca limita de conexiuni simultane misqul este per server, nu per site sau per baza de date.
Modificarea limitei poate fi facuta numai de administrator.
Avand in vedere ca folosesti php,dar este valabil si in alte limbaje d eprogramare.
Foloseste require_once in loc de include doarece se cere doar o "incarcare" acelui fisier,conectarea la baza de date- chestia asta o sa iti reduca semnificativ nr de conexiuni care se fac pt baza ta de date.
In fisierul de conectare la baza de date in loc de mysql_connect foloseste mysql_pconnect.
DE CE?
p inseamna permanent, comanda realizeaza o conexiune permanenta pe toata durata rularii scriptului,adica daca ai 3 interogari intr-un script se realizeaza doar o conectare.
"pe toata durata rularii scriptului" si nu numai ... asa cum scrie aici
siPersistent connections are links that do not close when the execution of your script ends.
Note, however, that this can have some drawbacks if you are using a database with connection limits that are exceeded by persistent child connections. If your database has a limit of 16 simultaneous connections, and in the course of a busy server session, 17 child threads attempt to connect, one will not be able to.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
AM explicat si eu babeste cum am pututca sa inteleaga omu...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)