salutare am inceput acum ~3 ani cu www.automotorclub.com ... un site de automobile.
Acum este un portal auto ... are un forum unde s-a format o comunitate auto ieseana .. de altfel prima si singura ( din Iasi )
de curand am dat drumul si la cateva subdomenii: anunturi, evenimente, tuning-sound.

Partenerul meu s-a apucat de treaba ... pentru a face un nou design .. mai performat si mai captivant, noul stil avand rolul de a aduce o schimbare atat din partea mea cat si pentru vizitatori ... sperand la o marire a traficului.

Astept cateva sfaturi privind noul design .. daca ati putea sa-mi dati niste linkuri cu designuri grafice ce prind bine la public si la buna organizare in pagina a webmasterului.

Astept orice fel de critici si sfaturi ( mai mult sfaturi ) pentru ca atunci cand va fi noul design gata sa dispara bilele negre care le am in momentul de fata.
====
vreau sa va mai intreb si care ar fi cea mai buna metoda sau mai bine zis ce ar trebui sa fac pentru a castiga bani .. dar folosinduma de serviciile romanesti deoarece traficul meu tinta este cel din romania.

momentan lucrez cu neogen .. dar sunt foarte nemultumit de cat plateste si de siturile aflate in sistemul lor.

Dupa criticile si sfaturile voastre .. am sa va anunt cand va fi gata noul design grafic si noua organizare ... si atunci voi fi foarte curios sa va intreb din nou ce parere aveti :p