Citat Postat în original de kis Vezi Post
Ai zis cumva continut unic 100%? FT vs EM
Nu stiu care e vinovatul in situatia asta dar cert e ca nu e continut unic.
Articolul initial a aparut la mine si probabil l-a rescris asta cu Expert Motor fiindca vad ca are destule greseli gramaticale pe care eu nu le am sunt destui care fac excerpts din articolele mele si de obicei ii contactez pe toti sa-i intreb de sananatate daca nu imi dau un backlink acolo Imi verific foarte des site-ul cu copyscape si chiar si la articolul ala nu il vede duplicat.

@forapathy
o gramada de alte bloguri pe diferite teme.. dar cu acelasi design de blog..chestia e ca google nu prea apreciaza asta.. chiar daca e continut diferit.. vede cateva zeci de site-uri care sunt linkuite de acelasi site..
Sunt o multime de retele de bloguri care au un site mama unde sunt linkuri catre toate site-urile lor. eu am doar cateva dintre ele acolo si nu ar trebui sa fie nici o problema. Merg pe varianta cu o singura tema cat mai functionala pentru toate blogurile mele. Ar trebui sa-mi comand in curand o tema unica dar toate la timpul lor

Asta cu descrierile unice pentru fiecare pagina nici nu stiu cum s-o fac sincer din wordpress. Am All in one SEO Pack si el face optimizarea on-page, in rest eu lucrez la titluri, cuvinte cheie ingrosate, linkare interna si in "spate" ca sa-l urc in SERPs. Mai trebuie backlinks related pana la urma probabil.