M-ati inteles gresit, si s'a facut un pic de armasar din tantar...
am zis ca nu as vrea sa fie considerat blog ci mai degraba un portal, chiar daca folosesc WP, pt ca din punctul meu de vedere...asa si este, un mic portal de pariuri.
M-ati inteles gresit, si s'a facut un pic de armasar din tantar...
am zis ca nu as vrea sa fie considerat blog ci mai degraba un portal, chiar daca folosesc WP, pt ca din punctul meu de vedere...asa si este, un mic portal de pariuri.
Nimic care sa zica ca vrea pareri doar despre SEO.
Nimic care sa zica ca vor fi analizate site-urile doar dpdv seo.Cod:Site-uri ale membrilor puse sub lupa
Nu vad unde a gresit, plus de asta acum vine intrebarea mea :
Poker-ul (jocul de carti) este un sport? Daca nu, de ce este un design specific lui iar tema portalului este Pariuri Sportive?
Daca da, inseamna ca trebuie sa mai citesc cate una alta despre acesta, care il practic de ceva timp (poker).
O alta chestia care am pus-o sub lupa ar fi :
![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Cum am accesat acel site, prima tendinta pe care am avut-o a fost sa-l inchid si asta din cauza designului, daca vrei cu adevarat sa ai un site de succes pe aceast domeniu, cel mai bine ai incepe sa-ti studiezi "concurenta". Vezi ce au ele si iti lipseste tie. Forumul are acelasi design total neatragator.
Tot in ceea ce priveste designul, coloanele acelea cu meniul ocupa exact jumatate din site si din cauza asta continutul devine greu de citit, culorile sunt obositoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)