Inca din prima clipa m-a izbit textul alb pe fond portocaliu ; eu as fi pus un negru , negru , nu culorile astea asa lalai .
Am dat click , printre alte chestii , si pe " sfaturi practice " , si nu am inteles de ce ai pus sfatul acela minune , care duce spre un alt site , despre " cum sa-ti gasesti menajera-minune " ; cine da click acolo , intelege ca a nimerit peste un site destinat clasei procopsite a societatii , deoarece daca siteul era destinat oamenilor obisnuiti , sfaturile incepeau cu " ce spune legea atunci cand cumperi un serviciu " , mai exact manualul consumatorului !
Astept sa-l refaci , si sa vedem imbunatatirile aduse !
Imaginile de sus , te fac sa crezi ca ai nimerit peste un site de divertisment , nu pe un site de lucrari , asa ca pune niste imagini mai hotarate , pentru ca o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte !
PS : Ca o observatie offtopic : nu am inteles de ce le-ai dat un link astora de la eva si de aiurea , cand puteai sa dai foarte usor copy+paste de pe unde puteai !
Off Topic : Sper ca PS de mai sus nu o sa fie incadrat la categoria indemn in incalcarea dreptului de copyright , lucru care este total interzis de regulamentul acestui forum !

Răspunde cu citat