Am mai facut unele modificari ..... ce parere aveti ?
Am mai facut unele modificari ..... ce parere aveti ?
Ai nevoie de un look nou. Si rapid. Scuze ca-s direct dar imi da fiori si o senzatie de aglomerat, prafuit, facut de copilul vecinului. Tu vrei sa fi fresh, proaspat si vi cu o culoare "bolnava" ca nuanta aia de gri pe care prezinti produsele.
p.s. scuze, nici nu m-am mai uitat la optimizare
Designul e varza. Culori nepotrivite. Scoate griul pe care se afiseaza produsele. Incarca prea tare.
N-ai scos linkurile din josul paginii asa cum ai spus. Daca totusi nu vrei sa o faci muta-le intr-o pagine de parteneri (cele care permit asta) si organizeaza-le cumva. Nu amesteca bannere cu linkuri text ci pune-le pe randuri separate.
Pagina cum cumperi are text de nspe marimi.
Chestiunea cu livrari in Bucuresti ar trebui pusa undeva mai la vedere. Pe mine m-ar enerva la culme sa-mi fac cont ca apoi sa constat ca nu livrezi in orasul in care ma aflu. Pune-l in bannerul ala din prima pagina pe care ar trebui sa-l reduci ca dimensiuni, daca nu chiar sa-l scoti cu totul.
Asta pe lanaga tot ce s-a mentionat anterior.
Mai bine plateste un template si scapi de grija. In mod sigur cei care au facut site-ul pot sa-ti ofere personalizare. Nu neglija aspectul pentru ca asa nu prezinta incredere. Desi functionalitatea e buna pare un site facut pe genunchi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)