Am vazut in afara ca sunt destule directoare web pentru care exista diverse plane tarifare de inscriere iar versiunea free (sau free in conditia in care ai back link) lipseste cu desavarsire.
Si ma intrebam in sinea mea, iar acum va impartasesc ideea, ce sanse ar avea un astfel de director in Romania ? Primul raspuns care-mi vine in minte, si cred ca oricine ar raspunde la fel, este acela ca nu are nici o sansa poate doar accea de a te face de ras lansand un astfel de director. Si totusi, plecand de la premisa ca te-ai inhama la ideea de a innota impotriva curentului, ce servicii, utilitati sau optiuni ar trebui sa aiba un astfel de director ? Pentru ca simpla listare a site-urilor intr-o ordine determinata de pachetul tarifar nu doar ca mi se pare insuficienta ci si... oarecum ipocrita.
Practic pentru ce credeti ca un proprietar de site ar fi dispus sa plateasca pentru prezenta sa intr-un astfel de director ?

Răspunde cu citat
. Ca instrumente (tools) cred ca te poti uita la cele de pe iwebtool ... sa pui informatii cat mai multe si enventual cat mai actualizate (trafic alexa...eventual un grafic cum am facut si eu la mine la detalii link, sau informatii de genu IBLS, IP in cadrul celor 3 adica google yahoo si msn, data la care a fost indexat ultimata indexu site-ului..., un map...)...eventual un sistem de rating al link-urilor...desi e posibil ca cei care isi inscriu site-urile sa isi dea si un calificativ maxim care nu stiu in cata masura te ar deranja/incurca.