eu imi pun intrebarea invers: in ce conditii ar fi rentabil sa cumperi link intr-un director web de genul asta? voi in ce conditii ati cumpara? cat de mult ar ajuta un asemenea link?
eu imi pun intrebarea invers: in ce conditii ar fi rentabil sa cumperi link intr-un director web de genul asta? voi in ce conditii ati cumpara? cat de mult ar ajuta un asemenea link?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
hai sa fiu mai concret: am domeniul tendskin-distributor.com si as vrea sa il cresc putin dupa "razor bumps treatment".
cat de mult rezolv cu un link intr-un director platit?
in ce director si ce pagina ar trebui sa adaug sa fie cat de cat eficient si sa se observe o imbunatatire a SERP-ului?
nu prea ma intereseaza PR...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Citeam pe digitalpoint parca, unii care ziceau ca au bugete de 2,3 mii de dolari pe an pentru cumparat linkuri prin directoare sau pe siteuri.
La noi e mai greu, daca ii zici unuia care a dat 2 sute de euro pe site ca mai tre sa dea bani si pt linkuri te alearga cu cutitu, dar poate tocmai asta ar fi avantajul inscrierii intr-un director platit, nu ar fi asa multi![]()
Discutia asta cam degenereaza pe alte taramuri, daca nu puteti raspunde clar la subiect abtineti-va in a discuta pe marginea subiectului... eu m-as hazarda sa lansez un director doar cu inscriere platita dar vreau sa gasesc motivatia pentru care cineva ar fi dispus sa plateasca... ce-i poti oferi astfel incat sa fie relativ unic si util totodata...
Uite de exemplu la federal.ro ti se ofera pentru 200 lei pe an, 2.500 de credite pentru categorie sponsorizata (banner 300 x 250 in partea dreapta-sus)... acum poate-mi spune si mie cineva ce inseamna 2.500 de credite, afisari sa click-uri ? Asta e doar un exemplu, nu vreau sa-mi sara cineva in cap...
tataraseni, fa-l...ca mai devreme sau mai tarziu...oamenii or sa se destepte si or sa vada scopul unui astfel de director.
Numai bine pana se desteapta ei, tu ai PR +7.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
sau 9...why not?
faci rost de un link pe home pageaici
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)