Eu unul nu am nimic cu faptul ca apar un milion de site-uri care fac acelasi lucru, treaba lor, daca le merge sa sustina site-urile. O sa mai apara multe.

Legat de continut similar: hai sa fim seriosi, este cat se poate de clar ca aici vorbim de 2 posibilitati, nu mai mult:
- parsare de site-uri pt continut sau copy paste
- oamenii isi adauga acelasi anunt peste tot

Referitor la varianta 2: acum ceva timp dau anunt sa vand o masina. Cum am procedat? Am scris anuntul intr-un notepad si am intrat pe o groaza de site-uri si am pus acelasi anunt. Este vreo problema? Nu cred. Lucrul asta chiar se intampla si acum am si unde sa vad asta (pe propriul site).

------------

Referitor la modul in care sa lansezi un business online: e o vorba, nu ma intreba cum am facut primul milion.

--------------

Referitor la experimentul meu: vreau sa ne concentram pe esenta acestuia.
Important este ca am reusit sa atrag 1% din traficul romanesc in 2 saptamani urmand o reteta incredibil de simpla. Crezi ca linkurile din footer a apucat google sa le vada? Iti spun eu, NU!
Strategia de lansare pe care am folosit-o este mult mai simpla si consta in cativa pasi extraordinari de simplii pe care ii voi descrie la un moment dat.

----------

Problema mai grava este cea legata de educarea pietei.
Hai sa va dau un exemplu: eu, de ani de zile (multi ) ma ocup in mod special de magazine online.
In opinia mea (subliniez acest lucru) cel mai important TODO al momentului pentru comertul online din romania este studiul comportamental al utilizatorilor.

Acum ceva timp deschideam un subiect aici pe forum despre magazine online, topic in care imi ofeream ajutorul pentru oricine vrea sa invete lucruri noi despre magazinele online. Nu a reactionat nimeni . Vi se pare normal? Mie nu.

Ca sa continui: pana acum cateva luni nu am gasit nicio firma care sa fie dispusa sa implementeze sistemul de care va spuneam mai sus. Niciuna!
Acum cateva luni am gasit o firma care mi-a devenit client permanent intre timp, o firma deschisa la astfel de sugestii. Dar este una singura.
Si sa stiti ca nu vorbesc despre sc impex srl sau gogu srl, vorbesc de firme mari , cu greutate care nici nu inteleg macar beneficiile implementarii unui astfel de serviciu.

E normal? Nu.

Eh, ce facem acum. Stam si asteptam? Organizam conferinte? Facem materiale de training? Ce facem?