La meniu o sa-l aranjez (am notat) ....cu boldurile nu stiu ce sa zic...
Multumesc mult Marius, mai astept si alte comentarii...
La meniu o sa-l aranjez (am notat) ....cu boldurile nu stiu ce sa zic...
Multumesc mult Marius, mai astept si alte comentarii...
1 - La stirile care nu au o imagine insotitoare, as scoate imaginea "Fara Imagine"... Nu are nici un haz acolo...
2 - Desi este parte din layout, as renunta la titlul de box "RECLAME", acolo unde ai google adsense... as renunta la el pentru ca astfel s-ar blendui mai bine reclamele in site si s-ar putea sa iti creasca ctr-ul...
3 - Pe 1024x768 ai un mic scroll orizontal...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Eu o sa fiu un pic mai dur cu comentariile dar eu zic ca e mai bine asa:
A. General
- background-ul de la meniu nu se potriveste cu restul site-ului
- scoate titlul de la reclama
- baga reclama si in pagina
- partea de login merge mai bine in stanga si ma compact
- ai mers peste tot cu colturi drepte numai la boxurile din footer ai pus la banda rosie colturi rotunde, nu e bine
- pe coloana 3, jos, mai baga ceva ca ramane spatiu neutilizat
- coloana 1 - stiri socante > nu ai stil la hover pe linkuri
- failed validation html: http://validator.w3.org/check?verbos...aonline.com%2F
- failed validation css:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...aonline.com%2F
- scapa de caracterele �
- Info util: div-urile cu content la taburi sa aiba inaltimea boxului cel mai inalt (ca sa nu se mai deplaseze continutul pe verticala la mouse over pe tab)
- nu stiam ca , este acceptat in url
- peste tot unde la un articol am in paranteza si numele sursei, aceasta sa fie click-abila si sa duca la filtrare pe sursa
B. Prima pagina
- incearca sa ai imagine la toate articolele featured de pe prima pagina
C. Pagina articol
- nu am breadcrumb!!! foarte important
- efectul de schimbare a backgroundului la mouse over nu imi place (asta poate fi doar o chestie de gusturi)
- pt comentarii ar fi bine sa lasi sa adauge chiar daca nu e autentificat
D. Pagina de categorie
- pune paginare si sus
- css pentru hover la linkurile din paginare
- boxul 3 ar trebui sa aiba continut filtrat pe categoria curenta
E. Arhiva
- ai pus linkuri care duc la pagini goale, nu e bine (vezi http://www.presaonline.com/arhiva/st...-1-7-2005.html )
F. Cod:
- javascript in pagina, nu e bine
Hinturi:
- incearca sa faci cautarea cu mod_rewrite (sa fie GET nu POST); exemplu: cautare dupa bubu sa fie ceva de genul http://url/cauta/bubu
Cam atat ar fi la o prima vedere.
Ideea e interesanta dar mai e de munca la detalii.
Multa bafta!
Apropo: cum stai cu drepturile de republicare?
Regards,
Daniel
Later edit: sorry de intrebarea cu drepturile de republicare.
Sugestie: daca articolul e preluat partial baga si tu un link cu: citeste in continuare aici care sa duca exact la pagina articolului.
Ultima modificare făcută de danielbuca; 1st June 2007 la 23:05.
blog Daniel Buca
Stiu, o sa-l modific.L-am scos- scoate titlul de la reclamaUnde sa bag in pagina ?ca nu prea merge pe prima pagina...- baga reclama si in paginaPrea mult nu cred ca deranjeaza nici in dreapta...- partea de login merge mai bine in stanga si ma compactAcolo jos e o parte separata...(ramane de vazut daca o sa fac colturile patrate)- ai mers peste tot cu colturi drepte numai la boxurile din footer ai pus la banda rosie colturi rotunde, nu e bineDaca ai sa te uiti la orice site de stiri are spatiu in stanga si dreapta gol foarte mult (exemplu hotnews.ro)- pe coloana 3, jos, mai baga ceva ca ramane spatiu neutilizatAcela este un tool pentru webmasteri, l-am pus acolo in lipsa de altceva (oricum e provizoriu)- coloana 1 - stiri socante > nu ai stil la hover pe linkuriAm notat, dupa retusurile care mai sunt de facut o sa fie si valid.- failed validation html: http://validator.w3.org/check?verbos...aonline.com%2F
- failed validation css:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...aonline.com%2FCum ? ca asa se preia articolele si nu am control asupra caracterelor.- scapa de caracterele �Eu nu vad urata chestia ca se deplaseaza continutul din dreapta, dar ma rog...- Info util: div-urile cu content la taburi sa aiba inaltimea boxului cel mai inalt (ca sa nu se mai deplaseze continutul pe verticala la mouse over pe tab)Nu inteleg ce vrei sa spui- nu stiam ca , este acceptat in urlEste click-abila sursa in pagina de detalii a articolului, nu are rost sa fie pe prima pagina, unde este doar titlul articolului (la toate aricolele preluate este mentionata sursa cu link)- peste tot unde la un articol am in paranteza si numele sursei, aceasta sa fie click-abila si sa duca la filtrare pe sursa
Nu pot avea imagine la toate ca nu au stirile respective, dar o sa scot "fara imagine" si o sa ramana decat textB. Prima pagina
- incearca sa ai imagine la toate articolele featured de pe prima pagina
Scuze dar nu stiu ce e ala, explica-mi te rog.C. Pagina articol
Dap e vorba de gustul fiecaruia- efectul de schimbare a backgroundului la mouse over nu imi place (asta poate fi doar o chestie de gusturi)
Da, asa o sa fac.- pt comentarii ar fi bine sa lasi sa adauge chiar daca nu e autentificat
Ce rost are paginarea sus, daca vrei sa dai la pagina 2 inseamna ca ce cauti nu e pe pagina 1 si asta inseamna ca te-ai uitat pe pagina pana jos si ai ajuns la paginareD. Pagina de categorie
- pune paginare si sus
Am notat- css pentru hover la linkurile din paginareAm spus si mai sus (este un tool pt webmasteri, pus provizoriu)- boxul 3 ar trebui sa aiba continut filtrat pe categoria curenta
In zilele respective din anumite motive nu au fost stiri, ce as putea sa pun, sa nu trec in pagina data respectiva parca s-ar vedea urat...E. Arhiva
- ai pus linkuri care duc la pagini goale, nu e bine (vezi http://www.presaonline.com/arhiva/st...-1-7-2005.html )
La care JS te referi si de ce nu e bine ?F. Cod:
Notat!Hinturi:
- incearca sa faci cautarea cu mod_rewrite (sa fie GET nu POST); exemplu: cautare dupa bubu sa fie ceva de genul http://url/cauta/bubu
Pai iau decat 500 caractere cat este legal si mentionez sursa (pentru asta nu trebuie acordul nimanui, asta e legea), asta pana vorbesc cu celelalte site-uri sa-mi dea acordul pentru a lua mai multe caractere.Cam atat ar fi la o prima vedere.
Ideea e interesanta dar mai e de munca la detalii.
Multa bafta!
Apropo: cum stai cu drepturile de republicare?
Regards,
Daniel
Nu stiu daca pot pune link direct catre articol dar stiu ca asa ar fi normal (o sa vb cu programatorul)Later edit: sorry de intrebarea cu drepturile de republicare.
Sugestie: daca articolul e preluat partial baga si tu un link cu: citeste in continuare aici care sa duca exact la pagina articolului.
Iti multumesc mult pentru comentarii, chiar ma ajuta mult de tot, mai astept si alte comentarii.
Da, nu merge pe prima pagina.- baga reclama si in pagina
Unde sa bag in pagina ?ca nu prea merge pe prima pagina...
Am scris eu gresit aici. Ma refeream la coloana 3.- partea de login merge mai bine in stanga si ma compact
Prea mult nu cred ca deranjeaza nici in dreapta...
Astea sunt caractere care nu sunt compatibile cu encodingul paginii.- scapa de caracterele �
Cum ? ca asa se preia articolele si nu am control asupra caracterelor.
Poti sa scapi de ele cel mai simplu facand un filtering la import. (sunt clase pe net care fac filtering. Cauta pe phpclasses.org
Ma refeream la caracterul , adica virgula. Ai virgula in url. Nu e standard.- nu stiam ca , este acceptat in url
Nu inteleg ce vrei sa spui
o definitie ar fi:C. Pagina articol
Scuze dar nu stiu ce e ala, explica-mi te rog.
La un articol ai putea avea ceva de genul:Cod:In Web design a breadcrumb or breadcrumb trail is the part of the navigation that shows you where you are, similar to the fairy tale "Hansel and Gretel". Breadcrumb trails are often found near the top of Web pages and define both the current location within the site hierarchy as well as primary pages above the current page.
home / categorie / nume articol cu link pe home si categorie
Iar am scris gresit, ma refeream la coloana 3.- boxul 3 ar trebui sa aiba continut filtrat pe categoria curenta
Am spus si mai sus (este un tool pt webmasteri, pus provizoriu)
F. Cod:
La care JS te referi si de ce nu e bine ?
Nu e o problema ca e in pagina dar ar fi mai frumos sa il pui in fisier extern.Cod:<script language=javascript type='text/javascript'> function ShowInfos(id) { ....
blog Daniel Buca
Ok, totul a fost notat si urmeaza sa dau programatorului.
Inca o data multumesc mult, cu cat mai multe sfaturi (critici) cu atat mai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)