30th April 2017, 10:35
3 out of 3 members found this post helpful.
Continutul duplicat, dupa parerea mea, este de vina.... rescrie textul si o sa apara...
Daca te duci pe pagina 2 si dai click pe ”repetați căutarea afișând și rezultatele omise” o sa apara pe locul #3 ”Pentru a afișa cele mai relevante rezultate, am omis unele intrări foarte asemănătoare cu cele 12 afișate” ...
30th April 2017, 22:02
2 out of 2 members found this post helpful.
Salut, ce am zis completeaza ce a spus Razvan Badu.
In primul rand as cauta sa am titluri, meta titluri si meta descrieri unice si complete.
La exemplul dat de tine mi se pare aiurea sa pui titlul cod - nume produs. As fi mers pe "Termostat programabil cu butoane tactile Salus HTRP230" sau "Termostat Salus HTRP230 - programabil, butoane tactile, fir".
Deci eu cred ca pe o nisa atat de grea era suficient sa ai titluri si meta informatii unice iar continutul usor diferit sau cu adaugiri.
Nu pot sa spun daca as mai modifica ceva, am aruncat doar o privire peste site. Poate as incerca sa il structurez ceva mai bine (categoriile mi se par cam aiurea). Nu cunosc nisa...
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
felix
Altceva onpage ai mai modifica?
Alta forma a URL-urilor? Ce cauta skw.ro in linkurile interne ale site-ului?

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)