Cum pot dezvolta acest domeniu ClujNapo.ca
Deocamdata e un default page doresc sugestii din partea comunitatii.
Multumesc anticipat
Cum pot dezvolta acest domeniu ClujNapo.ca
Deocamdata e un default page doresc sugestii din partea comunitatii.
Multumesc anticipat
As merge pe un site de tip blog care sa cuprinda recenzii la diverse locatii din oras: restaurante, cluburi, locuri de distractii samd. Dar distractia asta te va costa bani si in timp ar fi destul de greu de monetizat. O chestie mai usoara ar fi sa faci un site de anunturi zonal sau sa faci ceva de cazare in care sa adaugi oferte.
Ideal ar fi fost sa stii ce vrei sa faci si dupa aceea sa cumperi domeniul.
Bun raspuns. Vezi cautari mari in planner cu cluj, cluj napoca, faci categoriile, le ridici si te rogi sa-ti ofere cineva bani pt reclama publicata acolo: adsense, vanzari de linkuri, banner...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Greu. Eu am patit. Am trimis dovezi, cu tot, tot, dar nimic.
Daca ai timp, poti incerca: https://support.google.com/adsense/t.../2707037?hl=en
Eu nu am facut absolut nici un click ilegal dintr-un simplu motiv, nu stiu sa fac asa ceva.
Treaba sta in felul urmator - au gasit motiv sa nu imi mai deconteze banii adunati erau aproximativ 47 euro (la 50 euro decontau) iar marele Google stateau in aia 50 euro.
Cam asa sta treaba iar dovezi nu am ce sa furnizez (cand am vazut atita hotie de la Google) siteul nici nu il mai am e vandut de vreo 6 ani.
Am incercat si alt cont degeaba au declinat si am incercat pe numele cuiva din familie
Sunt niste avari aia 2 rusi naturalizati in americani LOL
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)