Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Parere site informatii din domenul IT

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit Parere site informatii din domenul IT

Buna seara,

Din martie scriu si eu pe smartrev.ro, dar traficul intarzie sa apara, pana acum m-as fi asteptat sa vina macar 1-2 rataciti pe zi din google pe long tail keywords (cred ca asa le zice).
    Continutul, zic eu, nu este chiar junk, as zice ca este undeva la o calitate medie spre buna.
    Daca aveti timp 5 minute sa-mi spuneti cam ce credeti voi ca este in neregula, as aprecia maxim efortul.
    De asemenea am bagat 10$ intr-o campanie de promovare a paginii de facebook, dar fara rezultate notabile, abia am primit 20 like-uri. In trecut, acum ceva ani, cu 20$ am castigat peste 1000 de like-uri, dar pe o alta nisa.
    Acum ceva vreme directoarele web functionau de minune, acum cum mai e, mai merita? Am auzit ca mai rau dauneaza....
    Ce sfaturi imi puteti da pentru a creste traficul natural pe site?

O chestie ciudata pe care am observat-o este faptul ca in search console a google apar pe cateva cautari, dar cand caut manual nu ma regasesc deloc acolo unde zice consola, ori foarte mult in spate.....
    chrome_2016-07-23_19-24-12.jpg
    Va multumesc!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

In Search Console scrie si pe ce pozitie apari, daca te uiti la cifre nu esti in prima pagina decat pe 3 cautari.

Mai mult, scrie si numar de clickuri primite pe cautarile respective, invariabil zero.

De ce nu incerci sa faci invers? Vezi ce se cauta si scrii in zona aia? Sau vezi ce se cauta si se poate monetiza si scrii in zona aia?

Google Keyword planner, Google trends, vezi ce scriu altii, etc.

In alta ordine de idei, site-ul are 4 luni, nu te astepta la minuni. Fa-ti o strategie si tine-te de ea, scrie macar saptamanal si-n cateva luni ar trebui sa dea roade.

P.S. Referitor la FB, stii ce reach are o pagina? Cat te costa sa atrragi 1000 de fani, cati din ei vor interactiona? Sunt sanse sa merite investitia? Documenteaza-te un pic.
    Retired

Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Salut Catalin si multumesc de raspuns.
    Asta cu cautatul nu-mi iese momentan, google keyword planner nu prea da sugestii sau le da aiurea, ori nu stiu eu sa il folosesc, o sa incerc google trends.
    De scris ma tin, ideea e ca am cumva nevoie si de niste backlink-uri, dar nu mai stiu ce este azi safe sa nu risc o penalizare.
    Legat de facebook, cand am bagat cei 10$ am mers pe ideea simpla ca daca acum cativa ani cu 20$ am obtinut peste 1000 like-uri, acum cu 10$ voi avea rezultate mai slabe, dar satisfacatoare, se pare ca m-am inselat.
    Multumesc inca o data.

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    15th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    16

Implicit

Ca să primești trafic, cred că îți trebuie și ceva linkuri spre blog. Altfel, degeaba scrii despre ce-i în trend, că despre aia scriu toți și vor fi afișate pe prima pagină cei cu linkuri multe spre ei. De ex, pe Moz apari cu PA și DA 1.

Eu aș zice dacă vrei să faci blog să-l faci ca lumea. Fă-ți o pagină Despre, scrie câteva informații despre tine, lasă o modalitate de contact. Intră pe blogurile cu tematică similară, comentează, vor intra și autorii lor pe la tine, mă refer la blogurile mai mici. Le mai pui un link când te inspiri dintr-un articol scris de ei, îți mai pun și ei ție, vă treceți unul pe altul în blogroll etc. Așa crești natural.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut dufix,

Site-ul tau sa stii ca nu este tocmai ok, si e pacat, pentru ca articolele (cele pe care le-am citit) chiar sunt scrise bine.
    Pentru inceput incearca:
    sa traduci tema,
    sa pui un favicon,
    sa scrii manual metadescrierile, (ce solutie SEO folosesti, a temei? Sigur nu vrei un modul SEO?)
    sa umpli golurile din sidebars,
    sa pui cateva meniuri in header.
    Astea doar la o prima vedere...

Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Salutare baieti si multumesc de raspunsuri!
    Ethos din pacate fara link-uri nu pot face mare branza, ce-i drept. Am incercat sa comentez pe un blog cu tematica similara, comentarii la obiect, nu porcarii doar de dragul de a-mi lasa linkul in campul de site, stii ce s-a intamplat? Nimic, nici macar nu mi-a aprobat comentariile, se pare ca oamenii sunt reticenti in a ajuta un mic "concurent". O sa fiu mai perseverent, poate cine stie. Multumesc!

Mishu o sa ma ocup chiar astazi de aceste modificari, o singura intrebare am, daca stii. Cum traduc tema cat mai simplu posibil? Aici o sa-mi prind urechile

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    48
    Putere Rep
    22

Implicit

Poti folosi programul Poedit pentru a traduce tema, insa avand in vedere ca de obicei sunt multe lucruri de tradus, incearca sa le faci doar pe cele frontend, adica doar textul care poate aparea vizitatorilor. Vei avea nevoie de un fisier din tema, .pot parca era extensia.
    Legat de cresterea traficului, e greu sa obtii vizitatori la articole precum "3 noi telefoane Blackberry cu Android", fata de articole cu recenzii si tutoriale. Incearca sa scrii articole care se cauta, precum: cei mai buni antivirusi, cum sa faci x la telefonul y, programe pentru...(editare video sau audio), recenzie smartphone Huawei Honor 8 etc. Stirile IT iti aduc mai degraba trafic din newsletter sau de pe Facebook. Invata sa folosesti KeywordPlanner, eu nu scriu niciodata articole fara sa il deschid, altfel e posibil sa le scriu degeaba si sa nu imi aduca vizite.

Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Salut TechSmurf,
    Recenziile sunt destul de complicat de facut neavand produsul, tutoriale cred ca pot face cateva. Ai ceva sfaturi concrete legate de KeywordPlanner?
    Multumesc!

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    427
    Putere Rep
    21

Implicit

Mie nu-mi place tema - stiu ca nu prea are legatura cu traficul, dar ca si utilizator, nu ma face sa vreau sa mai revin pentru alt articol.

Pe partea de SEO nu ma pricep prea mult, dar te sfatuiesc altceva (nu zic sa nu incerci sa faci cat mai bine partea de SEO) : formeaza-ti o lista de abonati. Daca tot esti activ si publici articole des, e pacat sa nu ai o baza de abonati cu care sa interactionezi si sa formezi o legatura.

Scrie pe cele mai in voga subiecte ale momentului, gen jocul ala Pokemon Go, dar nu in acelasi stil in care scrie toata lumea, ci abordeaza un pic altfel subiectele, si pune titluri care sa atraga si sa creeze curiozitate, gen "De ce Pokemon Go ar trebui interzis copiilor" . Mai pui si niste imagini interesante, si aia e Publici articolul pe FB, dai Boost post de 10 lei, si ai sanse sa devina viral.

Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Multumesc Marcous!
    Am mai umblat putin la aranjarea temei prin optiunile ce mi le ofera, am facut si un logo repejor, i-am pus si-un favicon. Cred ca acum arata mai bine.
    Legat de lista aia de abonati, cum crezi ca as putea sa o fac? O sa incerc sa abordez subiecte mai de interes pentru cititori.
    Momentan singura solutie este sa scriu pana ma baga gogu in seama sa-mi trimita ceva oameni, cred.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parere site !
    De Fabiautomotive în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 17th October 2015, 17:53
  2. Parere site
    De costingheonea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2015, 22:11
  3. Parere site
    De danielb în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9