2nd December 2016, 11:08
2 out of 2 members found this post helpful.
Cu toate ca nu profesez in acest domeniu, sunt pasionat de metal & woodworking. Poate pentru ca jumatate din copilarie mi-am petrecut-o in atelierul de tamplarie al bunicului meu. Mirosul lemnului dintr-un astfel de atelier este unul nobil, incanta simturile si te umple de bucurie exact ca mirosul unei carti.
Imi plac astfel de video-uri si urmaresc cu interes canalul lui Keith Rucker - VintageMachinery.
Te sfatuiesc sa:
- acorzi mai multa atentie descrierilor. Cu cat mai consistente, cu atat mai bine
- adauga o semnatura unica ce poate consta intr-un badge, label in care pui o sigla sau 2 cuvinte reprezentative. Vezi Applied Science si Coyote Peterson
- iei in considerare imgur si reddit (/r/woodworking/ dar si alte subs) pentru ca postarea ta in prima pagina a unuia din cele 2 site-uri, valoreaza cat un articol in Washington Post
. Pentru a ajunge acolo ai nevoie de un proiect serios, ceva iesit din tipare sau ceva extrem de util. Vezi Wife saw an Ikea table liked, but there's no Ikea here. I said "I can make that". It turns out I wasn't lying.
- intereactionezi cu abonatii si sa raspunzi la comentarii
Succes si felicitari !