Postat în original de
Eradu
Tom, aceasta oferta este foarte tentanta, am un bussines, idei, produse bune insa dispun de resurse foarte limitate si nu reusesc sa imi iau avant.
Problema e ca pentru mine fiind mai mult decat un bussines, punand suflet in ceea ce fac si avand planuri sa fac un mod de viata din aceasta activitate vad un astfel de parteneriat ca un stadiu prin care o sa trec, nu ceva definitiv la care as ramane si de la tine vreau sa cumpar serviciile pe care le oferi, in special de promovare, nu sa iti transfer afacerea, domenii, site, content... Cred ca o astfel de colaborare se face pe principiul comision din vanzari x ani sau pana se achita suma de .... .
Tu ai ocazia folosind serviciile mele, sa vezi daca merge sau nu, cost 0.
daca merge, dupa primul an (2,3,5-10) ai posibilitatea sa-ti faci singur tot ceea ce am facut eu, contractand serviciile de la altcineva, dar nu sa "beneficiezi" de investitia mea. Tu ai investit 0, dar ai incasat . Toate vanzarile generate de mine sunt ori bonus, ori sunt peste ce vindeai inainte.
Deci nu poti avea pretentia sa primesti ceva in care nu ai investit nimic. Tot ce inseamna online, imi apartine, nu sunt bunuri care se impart, pentru ca investitia ta este 0, deci nu ai ce sa primesti. Invers este acelasi lucru.
---------------------
Tu ai deja un business online pe eradu.ro. Eu promovez aaaa.ro de unde tu iti primesti comenzile. Eradu.ro este al tau, aaaa.ro este al meu. Dupa primul an, daca te decizi ca e mai bine sa-ti faci singur, invatand de la mine, iti continui afacerea pe eradu.ro sau orice alt domeniu. Eu raman fara furnizor si am doua variante: preiau alt client, concurent cu tine sau vand site-ul. Daca nu, este problema mea ce fac cu site-ul si toata munca investita. Eu trebuie sa-mi asum acest risc, pe cand tu nu ai nici un risc. Eradu.ro merge la fel ca inainte, sau mai bine, deal-ul cu mine este doar extra income.
In felul asta tu ai primit un profit fara sa faci nimic si acces la niste date (valoroase) gratuit. In schimbul lor ai platit o suma x, din profitul generat de mine, pentru care tu nu faci nimic. Pentru tine este doar win.
----------------------
Eu merg pe premiza in care, daca afacerea merge super bine si tu decizi sa mergi singur, iti va fi extrem de greu sa ajungi unde erai, investind timp si bani. Nu ai garantia ca vei avea aceleasi cifre, ai doar niste date, pe care te bazezi. Asa ca decizia de a ne despartii este destul de grea. Foarte greu te "rupi" de ceva care merge si iti genereaza un venit bun, fara sa investesti nimic.
------------------------
Eu (noi) ofer servicii web si acum, le (voi) vom oferi in continuare, asa ca poti sa ceri oferte. Doar ca, dupa cum am explicat din primul post, serviciile se comanda ca produse si se comanda treptat si de la furnizori diferiti, decizia de cumparare fiind in principal "pretul cel mai mic". Cel mai ieftin site, cel mai ieftin seo, cel mai ieftin content, cel mai ieftin inbound marketing, etc, cu siguranta genereaza un profit foarte bun pentru orice afacere.
Serviciul meu include: site (shop) de calitate, seo de calitate, content de calitate, inblound marketing de calitate, customer service de calitate, etc. in schimbul unui % din profitul obtinut DOAR de mine (noi). Eu castig daca vand, nu-mi mermit sa ofer si sa dezvolt junk.
Altfel, primesti ceea ce platesti, iar de cele mai multe ori, primesti mai nimic!
Ultima modificare făcută de Tom; 14th December 2013 la 18:17.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.