Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Siteurile de comercializare confectii textile

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit Siteurile de comercializare confectii textile

Nu am sa prezint un site pentru ca nu-l am.
    Ma intereseaza sa stiu de la cei care au astfel de siteuri(haine / incaltaminte) cat de profitabila este nisa.
    Nu ma intereseaza sa fac afiliere insa ma intereseaza si din partea celor care fac cat de profitabil este. Mai mult decat atat, m-ar interesa de la cei care au magazine cu haine online / offline o parere.

Ca produse fara indoiala cele destinate femeilor sunt mai cautate. Nu?

Mersi

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

In offline merg in general mai bine articolele pentru femei decat cele pentru barbati. O femeie obinuita are mai multe perechi de jeansi decat un barbat, de incaltaminte nici nu se mai pune problema.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Tind sa cred ca aceleasi proportii se pastreaza si in online. Uitandu-ne strict la campaniile 2parale, majoritatea sunt predominante pentru femei, iar domeniul fashion se afla pe primul loc.
    Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    In offline merg in general mai bine articolele pentru femei decat cele pentru barbati. O femeie obinuita are mai multe perechi de jeansi decat un barbat, de incaltaminte nici nu se mai pune problema.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Am mai avansat putin in acest "proiect".
    Saptamana viitoare imi vine primul stoc de haine. Le-am luat pe toate de dama si sunt numai firme "consacrate" - pentru mine nu este un aspect de luat in seama, insa majoritatea cumpara eticheta iar cum eu vreau sa vand ma conformez.
    Apropo de cumparat eticheta. Aceleasi produse insa fara eticheta as putea sa le vand cu aproximativ 30-40% mai ieftin, insa ce sa-i faci.

Primul stoc il voi vinde la negru, dupa aceea imi voi face o II.
    Magazinul m-am gandit sa-l fac pe Magento, am "bifat" si template-ul tot ce ramane de facut este sa cumpar licenta.
    In viitor ma gandesc si la un sistem propriu de afiliere, insa nu pentru (majoritatea) utilizatorii acestui forum. Ma voi axa pe femei cu bloguri...

Ca o paranteza va spun ca voi aduce si haine SH. Ultima data cand am intrat intr-un magazin SH cred ca a fost in urma cu 10 ani stiu ca eram prin scoala generala, era unul prin Militari. Pe vremea aceea nu se prea aduceau(poate nu magazinul in care am intrat eu) produse SH de calitate, nu stiu cum mai stau lucrurile acum si ce conceptie au oamenii insa in functie de cum merg lucrurile voi incerca si in aceasta directie.
    Am primit un sample si in acest sens. Hainele sunt foarte OK, iar daca ar fi sa fac o comparatie, va garantez ca sunt mai curate decat cele expuse prin magazine si purtate de zeci de persoane.
    Am primit certificat de la spalatorie si inca ceva. Nu stiu ce este pentru ca este scris in alta limba.
    Eu vorbesc de hainele in stare buna, evident sunt si cele de clasa 2/3. Nu se observa ca sunt purtate sa nu zic ca parerea mea este ca nici nu sunt. Am primit niste pantofi care nu aveau nicio zgarietura pe talpa ori camasa care inca avea suportul de guler...

Blaa...

Niste sfaturi?

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Ai dreptate, lumea in general cumpara mai mult eticheta, dar in general hainele acestea sunt mult mai calitative decat cele import china, turcia, etc. Personal sunt de parere ca mai bine iti cumperi mai rar haine dar calitative decat des si de calitate inferioara.

Cat despre hainele second hand merg foarte bine, am un amic care are magazin (ofline) de asa ceva si chiar se bucura de un real succes. Majoritatea sunt de o foarte buna calitate si la un pret bun. Tipul are un magazin intr-un orasel in care vinde hainele la bucata si un alt magazin intr-un oras unde le vinde la kilogram. Hainele second hand cel mai bine este sa le cumperi de la firmele ce importa engross din afara, acestea sunt ambalate in saci, ar pretul pentru engross variaza intre 7-15 lei in functie de tipul lor.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

da sa nu-ti dai site-ul daca tot faci la negru
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Radu Chira este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th August 2012
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    50
    Putere Rep
    25

Implicit

Hello!

Eu iti urez mult succes, asteptam si link spre noul tau site, in momentul in care o sa fie gata, sa ne dam cu parerea!

danieladinca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi dau si eu cu parerea de potential cumparator... Personal nu sunt genul sa cumpar haine sh, dar cunosc persoane care sunt atrase de cuvantul "vintage". Poti face o categorie pentru produse pe stil "old fashion".
    Cat despre calitatea produselor aduse din china, turcia si etc. este de discutat. Sunt si produse de calitate si produse "proaste".De ex, chinezu face si replici dual sim de 10$ si telefoane Apple de X sute. Important sa stii sa alegi, atat ca revanzator, cat si ca potential cumparator.
    Inca un aspect important: stabileste-ti target-ul de clienti. Carui tip de cumparatori te adresezi? Fitze, varsta, stil de viata, statut social etc. In functie de asta stabilesti si politica de pret. Preturi accesibile, preturi "de smantanire" etc.
    Poate am intrat prea mult in detalii dar ar trebui sa te gandesti un pic la ele inainte de a-ti face stocurile, nu de alta dar vor fi produse, modele, culori etc care nu vor prinde la "public" chiar daca tie iti plac.
    Cu cat iti cunosti mai bine publicul tinta, cu atat ai sanse mai mari de reusita!
    Oricum iti urez mult succes in proiect

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc de urari si sper si eu sa ma descurc.

Nu am cum sa selectionez stocurile inainte de a le cumpara. Ar fi culmea sa stau sa selectionez din mii de modele.
    Cumpar containere, in acel container imi vin fel si fel de modele nu am ce face... unele se vor vinde altele nu, mi-am asumat deja acest risc. M-am gandit oricum, iar ca solutie pentru tipuri diferite de clasa ori varsta ma gandisem sa merg pe siteuri separate - asta daca merita osteneala.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cod JS cu siteurile mele.
    De demonbogdan în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2012, 22:34
  2. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th May 2012, 21:26
  3. Cumpar pagini pe siteurile voastre
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 19:49
  4. Cum vi se par siteurile