Imi dau si eu cu parerea de potential cumparator... Personal nu sunt genul sa cumpar haine sh, dar cunosc persoane care sunt atrase de cuvantul "vintage". Poti face o categorie pentru produse pe stil "old fashion".
Cat despre calitatea produselor aduse din china, turcia si etc. este de discutat. Sunt si produse de calitate si produse "proaste".De ex, chinezu face si replici dual sim de 10$ si telefoane Apple de X sute. Important sa stii sa alegi, atat ca revanzator, cat si ca potential cumparator.
Inca un aspect important: stabileste-ti target-ul de clienti. Carui tip de cumparatori te adresezi? Fitze, varsta, stil de viata, statut social etc. In functie de asta stabilesti si politica de pret. Preturi accesibile, preturi "de smantanire" etc.
Poate am intrat prea mult in detalii dar ar trebui sa te gandesti un pic la ele inainte de a-ti face stocurile, nu de alta dar vor fi produse, modele, culori etc care nu vor prinde la "public" chiar daca tie iti plac.
Cu cat iti cunosti mai bine publicul tinta, cu atat ai sanse mai mari de reusita!
Oricum iti urez mult succes in proiect![]()

Răspunde cu citat