Postat în original de
1nesco
Eeexact

Nu stiu cine va pune sa va luati dupa adwords desi scrie clar pe site.
Vezi aici, via trafic.ro, asa cum a ajuns:
4.102 opinia buzau
1.559 locuri de munca buzau
637 ziare buzau
620 matrimoniale buzau
568 primaria buzau
526 stiri buzau
501 adevarul de seara buzau
428 spitalul judetean buzau
411 dedeman buzau
403 domnule primar buzau
172 anunturi matrimoniale buzau
116 anunturi buzau
71 anunturi imobiliare buzau
In plus, fa un mix cu google insigts la ce ai tu impresia ca se cauta si ce zice el, luand de referinta unele din expresiile cu cautari raportate de trafic.ro
Ridica-te pe oricare din expresiile de acolo si o sa vezi diferenta.
Pe
anunturi buzau vad ca nu esti in top 100. De ce?
Spor

Eu nu am inscris nici un site in trafic.ro. Daca pe o cautare oarecare, in primele 10 rezultate niciun site nu este inscris in trafic.ro, atunci datele nu exista, sau nu sunt corecte.
Google adwords, da si el kick de multe ori, mai ales ca ce afiseaza el e o "medie", si sunt cazuri cu un cuvant (eveniment) care poate genera 200.000 de cautari intr-o luna si dupa doar cate 10 lunar, iar media sa fie de 10.000 
Sunt nise unde daca compari trafic.ro cu adwords, datele sunt identice, dar de cele mai multe ori sunt discrepante mari, si adevarul este undeva la mijloc. Cred ca o campanie adwords, ar genera o estimare mai exacta de "impresii".
Pe cautarea "anuntul buzoian", google zice 9.900, iar trafic zice 57 pe zi. 57x30 = 1710, sa zicem 2000, hai 3000, dar pana la 10k e distanta mare.
Cate site-uri din prima pagina pe cautarea "anuntul buzoian" au trafic instalat?
Faptul ca ai 0 trafic, e grav, chiar dubios de ciudat. In analytics iti arata 0 vizite?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.