eu nu m-as risca cu toate linkurile catre root iar linkurile puse in zone binecunoscute gen blogroll/footer
eu nu m-as risca cu toate linkurile catre root iar linkurile puse in zone binecunoscute gen blogroll/footer
Dar nici nu ai trustul Intact in spate
Interesante ar fi opiniile legate de acest aspect, caci, vorba antevorbitorului meu, daca esti rege, poti fura, daca esti cersetor, esti hot
Teoretic ar trebui totusi sa fie o explicatie pentru faptul ca acesti granzi nu primesc penalizare pentru interlinking.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Adevarat ce spui Roby,
Pot spune ca acest lucru nu incurajeaza dezvoltarea web, cum poti concura cu siteuri care fura ? fura ! si iar fura ! iar tu daca faci acelasi lucru nu ai sanse sa supravietuiesti iar daca o faci esti penalizat?
Cred ca is si eu de parerea ta si ca trustul e cel care isi spune cuvantul aici .... pro - contra ?
Oricum ar fi nu e drept ... slogan google " content is the king " ...... intradevar ?
.
E o utopie, rankeaza cei cu bani care cumpara din greu linkuri sau cei ce stiu off site seo, nu cei ce se preocupa de continut, cei ce petrec mai mult dezvoltand siteul.
Dupa continut rankeaza cativa si dintre ei, unii au idei stralucite pe care restul de 90% nu le au.
Continutul va fi regele cand utilizatorul implicat direct, vizitatorul va vota direct, sa zicem +1, pozitionarea nu va depinde de terti implicati indirect, pe bani sau altfel dar cu acelasi scop, a umfla statisicile si a falsifica autoritatea.
Ultima modificare făcută de 100R; 13th April 2012 la 22:36.
Faptul ca pune link-uri catre site-urile lor nu este nici un furt, arata o lege care spune c anu ai voie sa pui link-uri intre site-urile tale, sau undeva in regulamentul google. Si apoi site-urile astea mari au si mult continut nou in fiecare zi, ceea ce insemna calitate pe care noi nu prea putem sa o aducem fie ca nu ne duce mintea, fie ca suntem lenesi sau cel mai frecvent ca nu avem resursele necesarecum poti concura cu siteuri care fura ? fura ! si iar fura !
Google spuneSpune sa nu faci exces de astfel de practici, nu spune nicaieri sa nu faci chiar de link schimb de link-uri intre site-urile tale.Excessive reciprocal links or excessive link exchanging ("Link to me and I'll link to you.")
Sa pui link-uri intre site-urile tale este ceva normal si firesc, sii google stie asta, totul este sa nu faci abuz, problema apare cand faci schimb de link-uri cu alte site-uri excesiv
Si referitor la cei care au site-uri de afiliere google spune
If your site participates in an affiliate program, make sure that your site adds value. Provide unique and relevant content that gives users a reason to visit your site first.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@robyroy, prefer aceeasi tactica sa adaug linkuri de la un site la altul prin intermediul articolele si nu punand link pur pe index, totodata cred ca acest lucru te ajuta si in Serp. Sper sa nu gresesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)