Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
Sa o iau cu inceputul.

@Cristi - 1.O sa am grija sa precizez ce fel de servicii ofer, in detaliu.
2. La care articol te referi cand spui ca nu ar trebui sa am comentarii si bineinteles, de ce nu?!
3.Interesanta ideea cu explicatia .jpg-ului insa ma intreb, sa fie in fiecare articol cate o fraza de acest gen sau cum?
4.In legatura cu articolele din portofoliu, sincer daca stiu cam ce ar trebui sa scriu in fiecare.
5. Scuza-ma, dar nu stiu sigur ca am inteles ce ai vrut sa spui despre retelele sociale aici:
2. La articolele pe care doresti sa le vinzi. Care e rostul comentariilor? Tu expui articolul acolo pentru a fi cumparat de cineva, nu? Din acest motiv folosesti .jpg, nu?
3. Depinde de tine. Poti sa castigi continut pe pagina respectiva care oricum e sarac (ca tu ai de fapt o poza) scriind de fiecare data descrierea aia intr-un mod unic (sau aproape acuma).
4. Aici ma tem ca n-am inteles eu la ce te referi.
5. Facebook/Twitter. Adica la faptul ca ele pot fi like-uite, twituite, etc. Scopul tau inteleg ca e sa le vinzi si atunci nu ar fi foarte prudent sa fie atat de usor sa devina vizibile si pentru alta lume (cum ziceam, daca vreau sa cumpar un articol de la tine pentru ca-i bun, n-as vrea sa-l fi citit si o gramada de lume inainte de asta), iar butoanele care-l trimit cu un sg click catre Social Media de unde poate deveni cat mai vizibil. Oamenii care vor intra de pe fb/twitter, atrasi de titlu sau ceva nu vor intra sa-l cumpere ci sa-l citeasca. Ori asta e in defavoarea cumparatorilor tai. Sper ca acum m-am facut inteles.