Sa o iau cu inceputul.

@Cristi - 1.O sa am grija sa precizez ce fel de servicii ofer, in detaliu.
2. La care articol te referi cand spui ca nu ar trebui sa am comentarii si bineinteles, de ce nu?!
3.Interesanta ideea cu explicatia .jpg-ului insa ma intreb, sa fie in fiecare articol cate o fraza de acest gen sau cum?
4.In legatura cu articolele din portofoliu, sincer daca stiu cam ce ar trebui sa scriu in fiecare.
5. Scuza-ma, dar nu stiu sigur ca am inteles ce ai vrut sa spui despre retelele sociale aici:
Apoi un ultim aspect: Care e scopul butoanelor sociale? Se presupune ca vinzi articolul ala, nu ca-l distribui pentru a aduce cat mai multi vizitatori catre el. Adica vreau sa-ti spun ca exista riscul ca un articol interesant sa devina viral prin intermediul retelelor sociale de la tine de pe site. Si atunci nu te mai ajuta faptul ca ai pus doar poza. Oamenii il pot citi si poza. Eu ca si cumparator voi lua un articol care intr-adevar n-a fost vazut inca de Google, dar poate a fost citit de o gramada de oameni deja. Stiu ca e un caz putin probabil, dar ar tb sa-l ai in vedere.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@Bogdan
Am in plan si un director de articole, insa i-writers e si un fel de blog, nu doar pentru serviciile pe care le ofer. Directorul as vrea sa-l dezvolt separat, insa imi lipseste timpul si bineinteles, scriptul pe care inca nu l-am cautat.
Mersi pentru sugestiile de cuvinte cheie, btw.