La mine nu a ghicit orasul (arata Bucuresti in loc de Focsani) dar arata judetul care trebuie. Cu javascript dezactivat (asa il am in firefox) pagina arata rau (mult text peste imagini).
La mine nu a ghicit orasul (arata Bucuresti in loc de Focsani) dar arata judetul care trebuie. Cu javascript dezactivat (asa il am in firefox) pagina arata rau (mult text peste imagini).
Multumesc ptr. feed-back! Geolocatia mai face figuri, azi dimineata n-a mers cateva ore... cred ca le cade alora serviciul.
De aceea apare default Bucuresti in caz de "geolocatia e moarta".
Trebuie sa gasesc o solutie stabila, poate aveti voi vreo sugestie. Momentan, site-ul foloseste api-ul geoplugin.
In ceea ce priveste javascript-ul, o sa fac un detect astfel incat, daca nu ai javascriptul activat sa nu-ti afiseze nika, sau, macar sa te atentioneze.
Din pacate, jquery face parte din core-ul de baza al site-ului. Foarte multe functionalitati ale site-ului depind de jquery fara de care site-ul e olog.
Inca odata, multumesc ptr. feedback, si, astept in continuare alte opinii, pareri si critici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)