Multumes ptr. reply-uri!
L-am testat de l-a luat dracii in mai toate browserele si se comporta bine, in IE7 sunt ceva probleme cu margin si paddings, le face mai mari sau se cumuleaza aiurea. O sa iau oricum toate paginile la puricat serios dupa ce termin cu functionalitatile principale. Momentan, fiind under development nu prea pot sa-i dau cache la js-uri css-uri. Pagespeed v-a fi printre ultimile tweek-uri de executat.
In ceea ce priveste meniul de sus... meniul principal avea initial mai multe elemente la care-am renuntat momentan. Ar fi vorba despre articole moto sau stiri in domeniu, niste tutoriale si sfaturi motociclistice, precum si functionalitatea de login/creeare cont. Am renuntat momentan la ele avand ca obiectiv principal terminarea functionalitatilor minime.
In urma trecerii timpului si felul in care evolueza site-ul voi face un research pe o functionalitate de articole/stiri. Ma gandesc serios sa bag si niste sondaje la un moment dat... dar astea's de viitor.
Meniul dreapta sus, a ramas pur si simplu acolo, asteptand implementarea functionalitatilor gandite initial.
La un moment dat voi implementa si o functionalitate de catalog moto (lista cu specificatii tehnice a tuturor modelelor de motociclete create, pe ani ... ceea ce, va dati seama ce volum de munca implica).
Am multe idei pentru site, insa, fiind singur, o sa-mi ia ceva timp. Plus ca, inainte sa fac o chestie v-a trebui sa analizez bine daca se merita efortul (timpul de dezvoltare), n-as vrea sa pierd timp implementand functionalitati care nu vor fi trebuincioase sau, neutilizabile din pct de vedere practic.
Inca odata, multumesc pentru reply-uri.

Răspunde cu citat