Pentru posterul initial, ajuta-ne te rog cu licenta produsului, daca l-ai cumparat, ca sa vedem ca esti om serios.
Daca nu poti face dovada acestei cumparari, thread-ul va fi sters si userul tau banat.
Multumesc Netul pentru atentionare.
Pentru posterul initial, ajuta-ne te rog cu licenta produsului, daca l-ai cumparat, ca sa vedem ca esti om serios.
Daca nu poti face dovada acestei cumparari, thread-ul va fi sters si userul tau banat.
Multumesc Netul pentru atentionare.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu am licenta inca , Netul stia asta iam spus dinainte , daca pot modifica scriptul cum vreau eu o sa cumpar licenta asa am vorbit pe ym.
Tu fa ce crezi cai de cuvinta , oricum luna viitoare voi avea licenta .
Nu cred ca voi ati arunca 80 de dolari aiurea si sa nu fie folositor un script cred ca toti facem teste pe nulled iar daca e , cumparam licenta.
O zi buna.
Apropo , dai ban. Mersi.
Ultima modificare făcută de Paul; 20th June 2011 la 08:31.
Si poate te ajuta cineva sa scapi de sql injection. Banuiesc ca o sa vrei pe degeaba sau pe 10-15 euro ...
Iti dai seama ca nimeni nu te crede cand arunci pastila cu "facem teste pe nulled".
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Mersi de raspuns EHR , banuiesc ca asta se rezolva cand o sa iau licenta nu o sa am nevoie de cineva sa ma scape de asta , probabil sa postat o rezolvare pe forum`ul lor.
Oricum Mersi , nu arunc nici o pastila , eu nu cred ca tu ai arunca 80 de dolari aiurea pe cv ce nu esti sigur ca vei folosi , inainte te documentezi , vezi , etc , iar dupaia sau probabil nu ai salaru ce il am eu si 80 de dolari is maruntis.
Nu te documentezi cu software piratat. Te documentezi cu un demo pe site-ul producatorului, cu alte magazine pe aceeasi platforma, samd.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu mai faceti pe ingeri , ca sunt sigur ca o data cel putin ati facut acelasi lucru.
Delete User si Post , sa nu o mai lungim atat.
Fii atent la usability si la structura formularelor.
De exemplu cand adaugi un anun, ceri judetul, apoi marca, apoi ai un camp in care ceri inca odata marca .....
Ai un camp cu titlul Norma. .... scrie complet Norma de poluare...
La climatizare ai : climatronic si clima ..care este diferenta intre ele?
Lucreaza la dotari si fa-le cu checkbox si dropdown ca sa iti fie usor apoi la motorul de cautare
Ai muuuuuuuult de lucrat la el daca vrei sa faci ceva. Daca nu te tii de munca si nu iti iei un programator bun sa modifice acel script, o sa te plictisesti repede.
Si Scoate Adsense-ul ala de pe site...nici nu ai inceput bine si deja ai pus adsense pe el.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar site-ul nu m-a convins deloc.
Eu cred ca designul nu te avantajeaza prea mult - uita-te de exemplu aici: Used Cars : Sell Your Car For FREE - Used Car Trader - din prima secunda iti dai seama ca sunt masini de vanzare pe site-ul acesta, nu are cine stie ce design, dar e potrivit pe nisa.
Pe cand primul sentiment pe care il ai cand intri pe site-ul tau este de "Oare ce-i aici?" - nici culorile nu te avantajeaza prea mult, iar partea intunecata de sus nu te ajuta deloc la capitolul credibilitate.
The best things in life aren't things
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)