Nu prea inteleg campania cu sondajul respectiv. Nici bine nu am intrat si ma ocup de scris formulare? Pai probabil ca ar trebui sa inchid pagina cu site-ul tau si sa ma ocup de sondaj. La fel si pe Softpedia.

Nu prea inteleg de ce e centrat continutul site-ului si se intinde atata de mult. Trebuie sa dau scroll ca sa pot citi ce e pe prima pagina. Foarte multi nu doresc sa dea scroll. Daca o sa citesti niste rapoarte de utilizabilitate, o sa observi ca, in general, vizitatorul care sta pe un site, incearca sa citeasca cat ii permite marimea monitorului sa vada pe site, fara a da scroll.

Incearca sa iti faci rost de link-uri care sa duca la tine. Din site-ul tau ar trebui sa i-asa mai putine...in raport cu cele care vin catre tine. Nu stiu cu ce te ajuta bannerele alea din footer.

Spre ex. vezi pagina de contact. Ai 4 randuri de text si un scroll imens pentru meniul din dreapta. Incearca sa le comasezi astfel incat sa nu lasi senzatia ca nu ai continut pe site.

Bannerul ala cu forumul...e mare...fa-l mai mic...daca e sa vada bannerul, crede-ma ca nu e nevoie de ditamai bannerul. Asfel, rezolvi partial si problema cu meniul din dreapta.

Ai pe site, link-uri prin care faci trimitere tot catre tine...ce folos?

M-mentan cam atat,...abia m-am trezit.