Thks de critici.
Sondajul este pus de arbomedia siteurilor din portofoliul lor pt a face profilul demografic al siteurilor. Daca nu vrei sa completezi sondajul, click pe nu. Am dat si eu destule Nu-uri.
Ref. la continutul central lung si la cel din dreapta, asta ma deranjeaza si pe mine, vreau sa mai reduc, de aia am vrut sa aflu pareri ce vi se pare ca ar tb sa scot. O sa comasez in dreapta niste chestii si sa fie coloana mai scurta. In centru inca nu stiu.
O sa scot si din bannerele din footer, le-am pus ca cica sa fiu trecuta la linkuri partenere, sau asa ceva.
Bannerul cu topul imi folosea cand eram pe lista lor pe prima pagina, tb dat click pe el, mai primeam vizite, dar acum vad ca se voteaza ca chiorii, in 2 zile aprox.140 voturi/site, deh, cine are prieteni, ala e in fata
Bannerul din dreapta cu forumul: este format standard, 120x400 si am doua bannere inhouse, dar sint bagate si bannere de la arbomedia, asa ca nu-l pot micsora (desi zau ca l-as scoate de tot, dar asta e, imi tb rabdare si)
Te referi la bannerul ala de jos? Ca nu ma prind acum.Ai pe site, link-uri prin care faci trimitere tot catre tine...ce folos?
Cat despre bannerele cu forumul si dictionarul, mi s-a spus ca asa se face, imi promovez diverse sectiuni ale siteului.
Mascka, bune si ideile tale, o sa vad pe care ma lasa inima sa le folosesc
Mai astept critici.

)
Răspunde cu citat