Buna,
O sa raspund pe rand
Cristi
Un caz este publicat pe site doar daca exista un site/blog cu toate actele medicale si date de contact SAU daca este prezentat de un ziar sau o televiziune (caci ei stiu sigur ca verifica la sange cazurile prezentate). O parte din cazuri le stiu personal, altele incerc pe cat posibil sa le verific cat de bine pot, si da, exista sarlatanii in acest domeniu si incerc sa le identific, dar cum sunt om si pot gresi, am pus totusi si in disclaimer, gandindu-ma ca astfel oamenii care vor sa doneze nu se vor lasa influentati de gandirea mea, ci vor gandi ei singuri: "este cazul acesta real sau nu?".Cum verifici ca nu sunt sarlatani in spatele solicitarilor?
Stiu, asta e si problema mea: cineva care vrea sa doneze/ajute, cauta pe google? Din experienta de pana acum (si ma vor referi la partea de ajutare, nu de cerere ajutor), oamenii ajung usor pe site-ul acesta cautand dupa numele unui caz pe care in prealabil l-au vazut intr-un ziar, sau la televizor, sau au auzit la radio, etc, dar nu retin adresa sau contul bancar, cauta pe google, si am vazut ca gasesc "fa un bine". Dar eram curioasa daca credeti ca se poate mai mult de-atatcine ar cauta pe google: "vreau sa ajut un om"
Apropos de promovare, actiunea mea este sustinuta atat de cei ce au nevoie de ajutor, in semn de multumire ca ajut cum pot, cat si de cei care nu au nevoie de ajutor dar vor sa ajute
Homepage-ul il repar chiar azi. Multumesc pentru sustinere.
Krumel
Unii oameni adera intr-adevar la astfel de proiecte, desi se misca mult mai greu decat te-ai astepta. Design-ul vreau sa fie mai profi si inteleg perfect ce zici, si am incercat chiar la lansarea lui, doar ca am contactat firme care cereau sume mai mici (fiind site umanitar, mi se parea nedrept sa platesc sute de euro pe un design, asa ca mai bine donam cazurilor de pe site), si au fost firme care s-au oferit sa contribuie la actiunea mea cu un design gratuit, dar care ulterior nu mai raspundeau la email/telefon. Asa ca l-am facut singura si asta e ceea ce a iesit. In prezent incerc sa fac rost de un background cu niste desene, dar probabil o sa am nevoie de un redesign complet (dar nu ma pricep la nivel profi).
Cont de Facebook exista, iar cu Unicef sunt in legatura deja si ma mentioneaza pe una din paginile lor (ma sustin), dar sunt o organizatie foarte mare care au proiecte bine targetate.Un cont de Facebook? UNICEF Romania au o activitate interesanta pe Facebook, poate poti intra in contact cu ei.
Mi s-a tot spus sa fac o organizatie sau o fundatie, ca sa poata lumea dona si eu sa dau mai departe, insa in Romania consider ca exista un mare scepticism fata de fundatii si ca oamenii au incredere doar in fundatiile mari, despre care aud in media (si din pacate, din experienta, nu-i pot condamna: parintii unei fetite de pe site apelasera la o fundatie si s-au strans bani multicei din donatii pentru fetita lor, din care lor li s-a dat cam 1%). Si nici in cont personal nu mi se pare in regula sa primesc donatii, chiar daca as dona mai departe si as publica OP-urile. Prefer ca omul sa simta si sa stie ca banii lui chiar au ajuns la copilul respectiv, si nu ca s-au pierdut prin vreo fundatie care cine stie cat/daca a ajutat pe cineva si cine stie pe cine si asa mai departe.Daca tot ceri oamenilor sa faca un bine, poate pui o optiune de donare... ptr site, nu doar ptr cei pe care ii evidentiezi pe site
Pe site exista posiblitatea de publicare de banner in schimbul unei donatii![]()

Răspunde cu citat