Salutare, am dat si eu drumul la un site, desprelifestyle.com, si as avea nevoie de analiza voastra, sa imbunatatesc acest site.
Va multumesc
Salutare, am dat si eu drumul la un site, desprelifestyle.com, si as avea nevoie de analiza voastra, sa imbunatatesc acest site.
Va multumesc
Poti incepe prin a schimba designul. Ar fi frumos sa apara ultimele 2-3 articole din fiecare categorie pe index.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
E un inceput promitator, imi place ce vad pana acum.
Iti doresc mult succes cu proiectul, chiar e pe placul meu!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Atentie mare la pozele pe care le postezi ! Poti avea site-ul banat in adsense sau contul inchis.
desprelifestyle.com/index.php/2011/01/andreea-popescu-lipsita-de-inhibitii-in-librarie/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Va multumesc pentru aprecieri, voi incerca sa traduc tot contentul in limba romana.
Nichita, merci pentru sfat, am scos toate nudurile din site, sau cel putin asa cred...Pozele sunt publicate pe alte site`uri vechi de profil, care au adsense pe ele, si am spus ca Google accepta asa ceva.
In locul tau eu as proceda altfel. M-as axa pe cresterea siteului ci nu pe monetizarea lui cu adsense. Sunt sigur ca un portal monden poate fi monetizat prin multe alte metode. Spre exemplu toate ziarele online publica poze nud, senzational, crime, etc si totusi sunt campanii publicitare interesate sa colaboreze cu ei.
Daca renunti la pozele provocatoare sunt sigur ca si userii vor renunta sa iti citeasca blogul. Poate pe multi asta ii atrage sa revina.
Voua vi se pare normal sa analizati si mai ales sa dati sfaturi pentru un website care are contintul copiat de pe alte siteuri, de la texte luate cu copy-paste la poze? Plus adaugate prin articole chestiile alea gen cautari cu care oamenii au ajuns aici care duc la pagini goale/inexistente.
Si vad ca si unul din moderatorii acestui forum participa la discutiile constructive.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Sincer sa nu fiu nu am stat sa verific daca omul are continut original. Din moment ce a avut curajul sa ceara review aici nu m-a dus gandul la asa ceva. In plus siteul arata destul de bine, ma refer aici la design. Multe websiteuri au un aspect frumos care iti fura ochii si de multe ori nici nu te gandesti ca in spatele lor pot sta detalii nu intocmai legale.
Asteptam parerea proprietarului.
Si eu sunt de acord cu Seinfeld si astept o lamurire legat de copyright, am indicat problema asta la un review pt un site foarte asemanator da nu s-a obosit nimeni sa mai obiecteze ceva http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...onden-com.html
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)