Buna ziua,
M-ar interesa o parere sincera despre site-ul sotiei mele, ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø.
Incerc sa respect cerintele si sa prezint mai pe larg site-ul, sperand ca nu incalc regulile forumului.
Este folosit ca site de prezentare pentru diverse accesorii de nunta si botez pe care le realizeaza ea: marturii de nunta, marturii de botez, cocarde de nunta si cocarde de botez (florile de pus in piept), cruciulite de botez, casute de dar, carduri de masa, plicuri de dar, etc., insa principalul produs este reprezentat de paharele de nunta (pahare personalizate pentru miri si nasi).
Cu ce se deosebeste de concurenta? Cred ca site-ul nu are nimic special, insa produsele se deosebesc de celelalte din piata prin calitatea materialelor (de exemplu, folosim paharele din cristalin in locul sticlei de calitate slaba), prin modele, calitatea executiei, etc.
Stiu ca un defect mare este calitatea slaba a fotografiilor si multimea bannerelor (vreau sa remediez cat de curand posibil acest lucru).
Domeniul are mai putin de 2 ani. Am cumparat si ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø si l-am redirijat spre ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø (acesta mi se pare mai usor de retinut).
Astept parerile dvs.

Răspunde cu citat