Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: www.pahare-de-nunta.eu

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit www.pahare-de-nunta.eu

Buna ziua,

M-ar interesa o parere sincera despre site-ul sotiei mele, ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø.
    Incerc sa respect cerintele si sa prezint mai pe larg site-ul, sperand ca nu incalc regulile forumului.
    Este folosit ca site de prezentare pentru diverse accesorii de nunta si botez pe care le realizeaza ea: marturii de nunta, marturii de botez, cocarde de nunta si cocarde de botez (florile de pus in piept), cruciulite de botez, casute de dar, carduri de masa, plicuri de dar, etc., insa principalul produs este reprezentat de paharele de nunta (pahare personalizate pentru miri si nasi).
    Cu ce se deosebeste de concurenta? Cred ca site-ul nu are nimic special, insa produsele se deosebesc de celelalte din piata prin calitatea materialelor (de exemplu, folosim paharele din cristalin in locul sticlei de calitate slaba), prin modele, calitatea executiei, etc.
    Stiu ca un defect mare este calitatea slaba a fotografiilor si multimea bannerelor (vreau sa remediez cat de curand posibil acest lucru).
    Domeniul are mai putin de 2 ani. Am cumparat si ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø si l-am redirijat spre ø Accesorii de lux pentru nunta si botez ø (acesta mi se pare mai usor de retinut).
    Astept parerile dvs.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Poate sunt eu obosit la ora asta, dar rosul ala mi-a rupt ochii.

Parerea mea:
    Incearca sa pui mai mult accent pe produsele pe care le vinzi. Pune-le mai sus pe pagina, poate un slider sau un tabel cu produse, astfel incat vizitatorul sa stie despre ce e vorba inca de la inceput.
    Nu inteleg ce cauta toate reclamele alea pe margine. Vinzi un produs sau incerci sa scoti bani din PPC ?

Daca as fi un viitor ginere si as intra pe site, sigur nu ma va interesa contul de myspace sau ce Alexa rank ai. Gandeste-te cine e publicul tinta, si cu siguranta nu sunt webmasterii. Poze mai multe, scrisul mai mare, sa sara in ochi de la inceput ce vinzi.
    Ultima modificare făcută de danP; 12th November 2010 la 22:12.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

si mareste fontul de la meniu, nu face reclama prin 2parale, tu trebuie sa vinzi produsele tale nu ale altora.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu sunt expert in cms-uri dar avand in vedere ca e un simplu site de prezentare poate ar fi fost mai recomandabil in locul joomla o solutie mai simpla, wordpress sau poate chiar site facut in html. Siteul se incarca destul de greu, poate de la prea multe pluginuri, si nici nu e valid html sau css cum mentioneaza linkurile din footer.

Ca si usabilitate mie mi se pare ok. Ca si design s-ar putea mai bine, headerul ala mare alb care contine graficul cu pahare ( mai bine un logo mic) si datele de contact (care se repeta in meniul stanga deci ar putea fi scoase) ar putea fi eliminat.

Tagurile meta title si description sunt prea scurte si uneori duplicate. Tagul title trebuie sa aiba pana la 65 de caractere, description 160 caractere. Folositi in ele cat mai multe cuvinte cheie relevante la paginile respective.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

- In primul rand scoate semnul "ø" din title si din text.
    - Prea mult rosu, tema e urata
    - headerul e prea mare, eu nu as pune Skype-ul si Y Messengerul sus in header
    - prea multe reclame

Neprofesionalism:
    NE CEREM SCUZE, DAR DIN CONSIDERENTE DE SANATATE (OPERATIE PE CORD) SUNTEM NEVOITI SA INTRERUPEM UN TIMP PRELUAREA COMENZILOR DVS.
    VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Aprob ce a spus netul, in legatura cu ros-ul: scoate acea parte rosie din header, lasa doar meniul rosu.

Incercati niste poze mai profesionale prin care sa aratati produsele, eventual luati produsele, asezatile pe o fata de maas alba si faceti poze cu un aparat de + 12 megapixels.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Pe langa ce au spus colegii mi se pare ca ai prea multa reclama pe site. Nu pare a site care vinde produse ci a site care vrea sa castige din marketing afiliat. Nu ofera incredere, eu nu as cumpara de pe un asemenea site , as zice ca sigur e teapa.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare site de invitatii de nunta. Google & PR
    De iulianfill în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 9th November 2010, 16:38
  2. Nunta Voastra
    De P_C în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 29th December 2008, 10:04
  3. SPAM organizare-nunta-botez
    De costy03 în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th July 2008, 20:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.