"i-si" se scrie legat. ma zgarie pe ochi sa-l vad la tine tot dezlegat.

Tu fiind la inceput imi e greu sa cred ca deja iti si trimite lumea povesti, dar poate o fi adevarat...nu zic. La fel, fiind la inceput multi cauta sa isi faca putin content rescriind din alta parte. De aici si suspiciunile astea ca ai fi copiat din alte locuri. Ceea ce n-ar fi foarte rau daca le-ai si rescrie in asa fel incat sa nu mai le gaseasca cineva ca fiind duplicate (nu cred ca o sa iti convina sa faca cineva mai incolo la fel).

Apoi, nu te supara dar de nimic nu tii cont din ce ti se spune ci te simti atacat una doua....Ce cauti de fapt in threadul asta? 2-3 linkuri spre site-ul tau si putina promovare moca? Nu iti vor fi aproape de nici un folos. Sau nu in comparatie cu ce ai putea primi de aici. Si anume: Sfaturi PE GRATIS de la oameni din domeniu (ca sa nu zic de la "experti" in unele cazuri).
Asa ca pune manuta si reciteste lucrurile si sfaturile utile din acest thread si aplica-le la site-ul tau (unde crezi tu ca-i nevoie, ca ar fi culmea sa fii si obligat). Si daca iti mai atrage cineva atentia despre continut copiat nu sari in defensiva. In general ai 2 posibilitati: sa recunosti si sa incerci sa te indrepti (e mai bine pt site-ul tau dar si pt site-urile celor pe care le copiezi) sau sa gasesti pe cei care te copie pe tine. Continutul nu se copiaza niciodata singur ci tot timpul unul din cei 2 l-a copiat pe celalalt. Exceptia e evident cand un user tertz trimite un anunt (poveste in cazul asta) in mai multe locuri. Dar sa nu imi zici ca respectivul user va incerca sa rescrie putin anunturile/povestile ca sa evite duplicate-ul pe siteul TAU (cel mai probabil habar n-are ce e aia...)