Postat în original de
Prometeu
alinus nu te supara dar esti absurd. ai pus mai multe intrebari, da , ce ai spus tu mai sus. dar totusi ai uitat un lucru FOARTE important , prima ta intrebare a fost "Ce parere aveti despre idee..?" . asta cuprinde toate raspusurile, care , se pare ca au fost ONTOPIC.
presupun ca partea cu "sau sa pun in alta parte reclamele google adsense." se refera la mine ca am spus ca pare putin made for adsense.
Ei bine, asta a fost singurul comentariu pe care il mai adresez asupra site-ului.
Stiu ca esti suparat ca esti acuzat de plagiat sau eu stiu ce dar cum spunea cineva mai sus te simti prea repede atacat. Nu stiu, esti mai nou pe forum, dar cand de-a lungul timpului, in fiecare saptamana vine un user intreaba "ce parere aveti despre site" si se vede criticat reactioneaza ca tine.[stii, la un moment dat te saturi. nu esti tu de vina, probabil ai nimerit sa fii cireasa de pe tort :).]
Dar ce #%#%^ va asteptati ? Sa spunem ca sunt geniale, urmatoarea minune a lumii? Voi vreti laude sau critici? Eu unul consider critica mai constructiva.
Ia de aici: site-ul tau este genial, ideea site-ului este geniala , blocul de tag-uri din partea dreapta este genial si ceva sfaturi de SEO pentru wordpress nu iti putem da pentru ca tot ce ai facut este genial. E mai bine asa?
P.S ma scuzati, dar m-am saturat sa vad ca lumea nu vede critica drept constructiva. Ca sunt si alti %^&%# care nu stiu nimic si comenteaza ca niste #$%^ e partea a doua, e foarte usor sa ii ignori, voi va puneti in gura cu copii de 12 ani pe strada? Nu, mergeti mai departe si ii lasati, pentru ca sunteti oameni maturi, sper.
P.P.S acest P.S nu face referire la nimeni, este doar o referire generala, pe bune.
P.P.P.S partea cu $%^& nu e de la forum, eu am preferat sa ma exprim asa :)[pentru cei care considera vocabularu-mi vulgar]