Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Gandurile unei furnikute...

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Wink Gandurile unei furnikute...

Am un blog de critica...

Spuneti-mi ce ar trebui sa mai imbunatatesc la el , design , articole , poate trebuie mai bine structurat...Orice...

Blogul se gaseste aici...

Astept sa criticati
    Ultima modificare făcută de acsa; 9th March 2009 la 08:45.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu te supara, dar in momentul de fata nu poate fi vorba de design...
    Referitor la continut: la prima vedere sare in ochi folosirea interesanta a punctuatiei... dupa punct se pune spatiu, dupa virgula la fel, si nu se pune spatiu inaintea lor
    Imi place ca-ti expui parerile destul de coerent si ele par independente. Tine-o tot asa!

Sfatul meu: ia un domeniu, pune un WordPress si o tema care sa-ti placa si... keep up the good work!
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Multumesc frumos pentru sfaturi...

Eu scriu foarte repede si de aceea pun spatiu apoi ',' si din nou spatiu.Mi-a intrat in refex de ani buni si imi este greu sa ma dezvat .Cu toate acestea trebuie , la editare iese foarte urat.Se termina fraza si pa randul urmator este '.'.

Am fost pe wordpress si imi placea ca aveau 3Gb spatiu pe cand la bloger este doar 1Gb.Si in plus la wordpress am ajuns in google cu acele articole in 3 ore la blogspot nici acum nu sunt cu toate ca mai mult de 24 de ore.

Am renuntat la wordpress pentru ca nu puteam adauga statistica...dar sincer sa fiu avea ace optiune cu metatagurile care ma ajutau foarte mult.Si la worpress este dar problema este ca ti le afiseaza unele sub altele si eu preconizez ca voi avea sute de meta taguri.Fa fi foarte urat.Imi place sa fie compact si reclaxat spatiul.Stiu ca exista sute de posibilitati dar sincer eu nu sunt obisnuit cu platformele acestea.Sunt expert doar pe platforme forumgratuit,am lucrat luni bune cate 14-18 ore in fiecare zi , cu blogurile nu prea sunt obisnuit...

Acum nu pot trece pe domeniu,vreau sa ma angajez undeva,sa fac bani.Plus ca ma gandesc serios cum sa imi maresc spatiul de stocare pentru ca la cat scriu si la cate fotografii voi puplica cred ca ocup toata memoria.

Mersi mult pentru review...Am stofa de publicit , de critic dar trebuie sa mai citesc,pentru ca doar prin carti am crescut...

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de REYKO Vezi Post
    Plus ca ma gandesc serios cum sa imi maresc spatiul de stocare pentru ca la cat scriu si la cate fotografii voi puplica cred ca ocup toata memoria.
    Pana umpli 3 Giga cu posturile tale mai dureaza. Punctuatia e defectuasa. Atentie si cum te promovezi (la mine pe blog ai lasat vreo 10 comentarii care aminteau un acelasi site).

Cred ca esti inca tanar, insa nu strica sa iti pui ordine in prioritati. Ca e vorba de facut bani sau scris corect, putina ordine ajuta.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de REYKO Vezi Post
    Acum nu pot trece pe domeniu,vreau sa ma angajez undeva,sa fac bani.Plus ca ma gandesc serios cum sa imi maresc spatiul de stocare pentru ca la cat scriu si la cate fotografii voi puplica cred ca ocup toata memoria.
    Pai e simplu cu fotografiile: cont Flickr si embed fotografii de acolo
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Marius Mailat Vezi Post
    Pana umpli 3 Giga cu posturile tale mai dureaza. Punctuatia e defectuasa. Atentie si cum te promovezi (la mine pe blog ai lasat vreo 10 comentarii care aminteau un acelasi site).

Cred ca esti inca tanar, insa nu strica sa iti pui ordine in prioritati. Ca e vorba de facut bani sau scris corect, putina ordine ajuta.
    Scuza-ma Marius da cred ca gresesti...

Eu nu am scris vreo 10 comentarii pe blogul tau cu acelasi site...

Singurul blog unde am scris a fost cel al lui vlad gidea si a fost o greseala pentru ca mi-am schimbat de doua ori domeniul,dar in nici un caz nu am lasat atatea...

Imi pare rau totusi nu mai fa acuzatii din astea.Daca altcineva a facut asa ceva te rog nu ma confunda...Este vorba de caracter.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Garantia unei colaborari
    De Toni.P în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 03:41
  2. Evitarea unei penalizari din parte lui G
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th November 2009, 01:26
  3. Eliminarea unei pagini seofriendly
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd October 2008, 20:53
  4. Rescrierea unei parti din URL
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th May 2008, 00:25
  5. Politica unei agentii imobiliare
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th May 2007, 18:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •