Probabil vor oferi un mic boost la inceput asa cum s-a intamplat si cu clipurile video.sa vedem cum ajuta creatorii de continut de rand
Sincer mie imi place cum va arata pagina de notes are un design curat cu focus catre continut, defapt cam asta este trendul actual in design "less is more".Ma simt ca si cum intr-un browser as deschide un alt browser care mi-ar deschide o pagina web si in paralel mi-ar pune la dispozitie si un chat Nu stiu daca spre un ghiveci de genul asta mi-as dori sa se indrepte lucrurile.
Practic e ca si cum, extrapoland, pe langa sistemul de operare as mai avea o aplicatie care sa-mi gestioneze toate aplicatiile intr-una singura. Pai nu asta facea deja sistemul de operare? Exact la fel ma simt si aici pe Facebook Notes asta.
Uite aici o alta nota a aceluias autor, cu exemple de linkuri externe, taguri, modalitati de formatare a textului; chiar arata bine.
Sunt si parti pozitive in aceste schimbari. Spre exemplu ai pe blog mai multe articole "cum sa alegi un nume de domeniu", "cum alegi firma de gazduire", "cum setezi blogul", "modalitati de promovare blog" si faci un articol pe Facebook Notes "Ghidul bloggerului incepator", in care integrezi o mare parte din informatiile acestor articole si din fiecare paragraf trimiti linkuri catre articolul respectiv pentru mai multe detalii.
Pai asta este si intentia lor, monopolul. Cu cat utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul lor cu atat cresc sansele de a vinde mai multa publicitate.Nu stiu. Parca vrea prea mult sa ne mentina pe site-ul lor, prin aproape orice mijloc posibil si in momentul in care vor avea un regres de utilizatori (internetul a dovedit ca e ciclic si tot timpul userii migreaza si nu stiu daca FB va putea sa duca pana la capat lupta asta "impotriva naturii internetului"), practic toate sectiunile astea vor deveni oarecum nesusteabile si vor cauza reactii in lant.
Sa vedem. Ideea e ca poate-s subiectiv, pentru ca nici nu-mi doresc un FB mai puternic decat e azi.
Au inteles ca pentru a-si atinge obiectivele au nevoie de mai multi utilizatori, iar cum populatia multor zone de pe glob nu are acces la internet (pentru ca nu exista retea) au decis sa creeze ei reteaua "gratuit". Vezi proiectul internet.org
Imi este greu sa cred ca vor avea soarta Hi5 si a altor retele (cu siguranta ca le-au analizat demult motivele esecului) toate actiunile lor sunt luate pe baza comportamentului vizitatorilor, practic au ajuns sa cunoasca modul de gandire al oamenilor.

Răspunde cu citat