Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Facebook relanseaza "Notes"

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Polo Vezi Post
    Puteti vedea aici cum vor arata, seamana foarte mult cu posturile de pe medium.com
    Ma simt ca si cum intr-un browser as deschide un alt browser care mi-ar deschide o pagina web si in paralel mi-ar pune la dispozitie si un chat Nu stiu daca spre un ghiveci de genul asta mi-as dori sa se indrepte lucrurile.

Practic e ca si cum, extrapoland, pe langa sistemul de operare as mai avea o aplicatie care sa-mi gestioneze toate aplicatiile intr-una singura. Pai nu asta facea deja sistemul de operare? Exact la fel ma simt si aici pe Facebook Notes asta.

Nu stiu. Parca vrea prea mult sa ne mentina pe site-ul lor, prin aproape orice mijloc posibil si in momentul in care vor avea un regres de utilizatori (internetul a dovedit ca e ciclic si tot timpul userii migreaza si nu stiu daca FB va putea sa duca pana la capat lupta asta "impotriva naturii internetului"), practic toate sectiunile astea vor deveni oarecum nesusteabile si vor cauza reactii in lant.

Sa vedem. Ideea e ca poate-s subiectiv, pentru ca nici nu-mi doresc un FB mai puternic decat e azi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    45
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Ma simt ca si cum intr-un browser as deschide un alt browser care mi-ar deschide o pagina web si in paralel mi-ar pune la dispozitie si un chat Nu stiu daca spre un ghiveci de genul asta mi-as dori sa se indrepte lucrurile.

Practic e ca si cum, extrapoland, pe langa sistemul de operare as mai avea o aplicatie care sa-mi gestioneze toate aplicatiile intr-una singura. Pai nu asta facea deja sistemul de operare? Exact la fel ma simt si aici pe Facebook Notes asta.
    Un exemplu mai bun era cel in care pe sistemul de operare aveai instalat un program gen virtual box in care rula un alt sistem de operare .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2013, 21:00
  2. Vand pagina Facebook, categoria "Movie"
    De gamerap în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th February 2013, 03:51
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •