Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Odnoklassniki, VK.com, Colegi.md

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca vreti sa aflati mai multe despre traficul din MD, faceti un cont pe top20.md, eu am unul, ai sa ramai trasnit ca 90% din trafic provine din odnoklassniki.ru. Un alt lucru interesant lin Rusia si MD este faptul ca majoritatea nu scriu adresa URL in bara de adresa ci dau cautare la orice. O sa mai revin cu studii de pe piata MD si Rusia daca exista interes.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Un alt lucru interesant lin Rusia si MD este faptul ca majoritatea nu scriu adresa URL in bara de adresa ci dau cautare la orice.
    Peste tot este asa
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tori7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    94
    Putere Rep
    25

Implicit

iar VK.ru (Vkontakte) este cea mai mare retea de socializare din Rusia, + spun ei ca sunt si cea mai mare retea de socializare din Europa.

Am incercat sa-mi fac ceva reclama prin Ads pe VK (aproximativ ca pe Facebook) - insa anuntul mi-a fost respins (deoarece nu intrunea nu stiu ce masuri) si banii nu mi-au mai fost returnati (5$)

Ca fapt divers, se zvoneste ca Odnoklassniki si VK au fost create de KGB (prin intermediul unor asa-zisi antreprenori online) pentru a monitoriza bine populatia.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •