Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 53

Subiect: Twitter - Noutati, update-uri etc.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Platforma propriu zisa oferita de twitter + aplicatiile ei sunt un privilegiu privind informatia, branduirea etc.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
    Ca sa fiu sincer m-am inscris si am inscris siturile in mai toate retelele de socializare.
    Nu am reusit inca (e drept nici n-am studiat problema) sa inteleg cum sa folosesc o retea de socializare ca pe un tool care sa-mi aduca trafic.

Dupa ce mi-am deschis un cont, invit pe toata lumea? Dau curs invitatiilor primite de la toata lumea?

Pot sa folosesc reteaua cu mesaje advertising?

Daca este asa, reteaua mea reprezinta segmentul-target?

Este adevarat ca aici intram in zona marketingului in mediul online.
    Rețelel de socializare nu prea aduc trafic(cel puțin nu imediat).Și aici vorbesc despre .ro. Cuvântul "socializare" este sugestiv. În astfel de rețele se transmite sau mai bine spus se recomandă informația, prdusul, serviciul etc. Cheia este așadar dialogul. Plus că nu poți folosi astfel de platforme pentru site-uri/business-uri dacă în primă fază nu te-ai acomodat cu un astfel de mediu. Întâi îl folosești pentru uzul personal iar apoi îți poți da seama dacă poți profita ori ba de pe urma lui.

Pentru început cauți să "socializezi" cu persoanele influente dintr-un anumit domeniu(domeniul tău de interes) iar dacă produsul tău este unul care interesează utilizatorii din aceiași zonă vei avea succes. Este important să menții o legătură cât mai strânsă cu aceștia și să încerci să îî ajunți indiferent de doleanță. Doar așa capeți respect și încredere.
    Și da, rețeau ta reprezintă segmentul target. Dar mai greu este până se încheagă această rețea. De aceea este indicat să dai curs invitațiilor și să inviți lumea însă având mare grijă și aplicând un filtru destul de aspru.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

http://t.co - url shortner va fi lansat pana la sfarsitul anului

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pfoai... asta inseamna ca o sa primeasca o lovitura serioasa cativa cu site-uri de url-shorter. Is curios ce facilitati va avea.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

O alta noutate e ca nu mai functioneaza postarile facute prin API, pe baza de user si parola. A ramas insa posibilitatea postarilor prin OAuth.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Si nu e mai bine prin OAuth ? Nu mai esti sa dai parola oricui.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Intr-adevar, nu e prea confortabil sa stii ca userul si parola ta sunt in nu-stiu-ce baza de date de pe net al nu-stiu-carui provider de servicii privind Twitter, insa din cate stiu OAuth se putea folosi si pana acum. Puteau sa lase in continuare in paralel si modalitatea prin API (mult mai simpla) pentru cei care-si faceau singuri scriptul propriu de postare, insa probabil ca au facut miscarea asta ca sa forteze mana tuturor (in special a providerilor de servicii) sa foloseasca doar OAuth.

P.S: Oricum, nici cu OAuth nu se rezolva anumite chestiuni, de exemplu odata ce ai autorizat o aplicatie terta de pe net sa poata posta in contul tau de Twitter, cel putin teoretic (hack, rea-vointa a ownerului aplicatiei) aceasta poate face orice in numele tau, deci nu mai conteaza daca o putea face in baza de user si parola sau de autorizare OAuth.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 8th September 2010 la 10:23. Motiv: p.s.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

asa e, dar o poti dezactiva oricand din admin. Diferenta e ca in cazul asta nu poti ramane fara cont.

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Intr-adevar, nu e prea confortabil sa stii ca userul si parola ta sunt in nu-stiu-ce baza de date de pe net al nu-stiu-carui provider de servicii privind Twitter, insa din cate stiu OAuth se putea folosi si pana acum. Puteau sa lase in continuare in paralel si modalitatea prin API (mult mai simpla) pentru cei care-si faceau singuri scriptul propriu de postare, insa probabil ca au facut miscarea asta ca sa forteze mana tuturor (in special a providerilor de servicii) sa foloseasca doar OAuth.

P.S: Oricum, nici cu OAuth nu se rezolva anumite chestiuni, de exemplu odata ce ai autorizat o aplicatie terta de pe net sa poata posta in contul tau de Twitter, cel putin teoretic (hack, rea-vointa a ownerului aplicatiei) aceasta poate face orice in numele tau, deci nu mai conteaza daca o putea face in baza de user si parola sau de autorizare OAuth.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

O unealta foarte utila pentru urmarirea trendurilor de pe twitter (rezultatele pot fi corelate cu ceea ce "merge" in general pe web).

http://trendistic.com/seo/_30-days

Si un trick pentru aflarea numarului de clickuri pe o adresa de tip http: //bit.ly/ Scrieti adresa in sidebar si adaugati un + imediat dupa, legat de ea. De exemplu:

bit.ly statistics for (byOuM6)

Enjoy !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Noutati De La Google
    De FireEyes în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 1052
    Ultimul Post: 26th February 2013, 16:18
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD
    De w!ll în forumul Domenii web