• O enciclopedie o sa aduca rezultate complete, eventual bine informate. Deci cei ce folosesc o enciclopedie, au nevoie de rezultate complete bazate pe informatii adunate si prezentate sub un singur subiect, bine structurat si completat.
  • Motoarele de cautare sint pentru cei care doresc rezultate rapide (de aia e motor de cautare), rezultate ce nu necesita studii si alcaturire, ci sint la indemana oricui prin intermediul motoarelor de cautare.
  • Dupa cum am zis si anterior, mi se pare eronata comparatia sau speculatiile dintre ele.
    Poftim, ...spaima cea mare a lui Google ar putea fi Answers.com. Chiar daca aceste este parte din Google.
  • Cred ca motoarele de cautare sint si erau deja motoare de "raspunsuri". Cauti raspunsuri printr-un motor de cautare.
  • Wiki nu stiu daca e un astfel de motor. E o enciclopedie. Pune la dispozitie informatii. Nu le cauta instant pe net si ti le ofera. Ea le are deja. Motorul le cauta.
  • Sa nu uitam si partea financiara. Wiki e sustinuta de voluntari (exceptand partea tehnica), Google e "suportat si sustinut" financiar.
Cred ca sint doua lucruri diferite fata de care se face o comparatie..cam fara fond. Oricum nu trebuie pus baza chiar in tot ce apare pe net.

Ps: Faina listarea facuta cu forumul asta nou. M-am intrecut cu gluma dar eram curios.
B)