Un interviu luat de Adriana Iordan lui Avinash Kaushik - care e Analytics Evangelist for Google - despre Web Analytics.
Sper sa va foloseasca si voua.![]()
Un interviu luat de Adriana Iordan lui Avinash Kaushik - care e Analytics Evangelist for Google - despre Web Analytics.
Sper sa va foloseasca si voua.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
merci
Ma bucur ca v-a placut interviul si multumesc Krumel ca l-ai postat.
Am tinut o prezentare in Denver despre web analytics impreuna cu Dave Collins (sharewarepromotions.com) si m-a uimit ca si el si multi considera ca Google Analytics e folosit pentru a creste preturile cuvintelor cheie din campaniile AdWords legate de contul de analytics.
Din valul problemelor: "ce ne-a mai facut Google" si pentru ca sunt un fan al lui Avinash Kaushik am fost bucuroasa sa il intervievez sa vad si parerea lui.
Cu placere ariadna.
Ma bucur ca exista si alti romani in domeniul asta care fac lucruri utile si exceptionale...si in special ma bucur ca o femeie practica SEO, SEM si altele de genul asta...la un nivel pe care multi de aici nu il vor ajunge.
Bine ai venit in comuntate.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am tinut o prezentare in Denver despre web analytics impreuna cu Dave Collins (sharewarepromotions.com) si m-a uimit ca si el si multi considera ca Google Analytics e folosit pentru a creste preturile cuvintelor cheie din campaniile AdWords legate de contul de analytics.
Din valul problemelor: "ce ne-a mai facut Google" si pentru ca sunt un fan al lui Avinash Kaushik am fost bucuroasa sa il intervievez sa vad si parerea lui.
Faptul ca prin Analytics Google afla multe informatii cheie e cunoscut. Ca el foloseste sau nu acest lucru pentru a creste CPC-ul... nu poate fi dovedit direct. Dar recenta modificare in sensul introducerii unui CPC minim pentru pozitiile "premium" (de deasupra celor organice) poate fi o dovada indirecta foarte solida. Iar cand platesti in jur de 4 Euro pe click pentru primele pozitii, deja se cunoaste....
Ultima modificare făcută de Krumel; 25th October 2007 la 11:36.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)