Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Google Se Simte Dezavantajat De Noul Browser Microsoft

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Google se simte dezavantajat de noul browser Microsoft

Google critica dur noul browser de Internet al Microsoft.

Google afirma ca noul browser de Internet al Microsoft, dezavantajeaza compania in cursa pentru a obtine cele mai mari fonduri din publicitatea online.

Google, care a inceput sa se implice in lobby pe linga autoritati doar foarte recent, spune ca browserul include o casuta de cautare care trimite userii direct pe motorul de cautare MSN, un avantaj "unfair" in competitia cu Google.

"Acest lucru care limiteaza posibilitatea consumatorului de a alege liber, este o tactica care a dus si in trecut la condamnarea Microsoft pentru practici monopoliste", a declarat un oficial Google.

Sursa: Bloombiz

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    37

Implicit

E hai ca asta e buna :lol:

Pai ia sa ne gandim ce se intampla in Firefox(vine cu pagina google ca implicita, nu are printre search enginurile in casutza de cautare MSNul) + promovarea pe care Google o face Firefoxului.

Edit: de fapt nu e chiar asa.
    [attachmentid=147]
    Imagini atașate Imagini atașate

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Ai mult mai multe optiuni.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

limiteaza posibilitatea consumatorului de a alege liber
    In FF poti adauga orice motor vrei tu .. Si probabil ca in noul IE nu poti.. Esti obligat sa folosesti ce iti dau ei ...

Oricum nimic nu ma poate convinge sa trec iar la IE .. dar nimic... Va ramane vesnic doar un "browser de teste" alaturi de netscape, opera, safari, etc ... FF imi ofera tot ce am nevoie si un pic mai mult..

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei @ May 2 2006, 12:58 PM) [post=14149
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Stiu Cristi. Ideea e ca cine sta sa adauge acolo ceva. Cine cauta direct in casutza, vrea sa afle repede ceva, sa nu mai stea sa scire in browser pagina motorului, si pe urma sa scrie ce vrea sa caute.

In FF poti adauga orice motor vrei tu .. Si probabil ca in noul IE nu poti
    Pai daca va uitati la poza pe care am pus-o mai sus ai si in IE optiunea Get Search Providers.
    Dar oricum ar fi, e vorba aia:"am multzi tzitzei fac ce vreau cu ei". Cand concurezi pe domeniul asta, chiar nu mi se pare anormal ca Microsoftul sa nu includa Google in enginurile default)

Edit: Intr-u totul de acord cu toto despre:
    Oricum nimic nu ma poate convinge sa trec iar la IE .. dar nimic... Va ramane vesnic doar un "browser de teste" alaturi de netscape, opera, safari, etc ... FF imi ofera tot ce am nevoie]
    Stiu Cristi. Ideea e ca cine sta sa adauge acolo ceva. Cine cauta direct in casutza, vrea sa afle repede ceva, sa nu mai stea sa scire in browser pagina motorului, si pe urma sa scrie ce vrea sa caute.

In FF poti adauga orice motor vrei tu .. Si probabil ca in noul IE nu poti
    Pai daca va uitati la poza pe care am pus-o mai sus ai si in IE optiunea Get Search Providers.
    Dar oricum ar fi, e vorba aia:"am multzi tzitzei fac ce vreau cu ei". Cand concurezi pe domeniul asta, chiar nu mi se pare anormal ca Microsoftul sa nu includa Google in enginurile default)

Edit: Intr-u totul de acord cu toto despre:
    Oricum nimic nu ma poate convinge sa trec iar la IE .. dar nimic... Va ramane vesnic doar un "browser de teste" alaturi de netscape, opera, safari, etc ... FF imi ofera tot ce am nevoie si un pic mai mult..

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; May 2 2006, 01&#58;03 PM) [post=14151
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    In FF poti adauga orice motor vrei tu .. Si probabil ca in noul IE nu poti.. Esti obligat sa folosesti ce iti dau ei ...

mai degraba firefox pare un browser inca in versiune beta, fiindca cu fiecare noua versiune mananca mai mult si devine mai instabil, dar nic]

[/QUOTE]

mai degraba firefox pare un browser inca in versiune beta, fiindca cu fiecare noua versiune mananca mai mult si devine mai instabil, dar nici eu nu l-as da pt altceva

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

FF, fara alte comentarii...
    A devenit putin off-topic, dar merge, cred.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Microsoft & Yahoo vs Google!
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st July 2009, 12:31
  2. Microsoft+yahoo Vs. Google
    De karma în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th May 2006, 14:10
  3. Google vs Microsoft
    De misu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2005, 10:05
  4. Microsoft incearca sa faulteze Google
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2005, 13:56
  5. Microsoft spune: Google o sa moara!
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 31st May 2005, 11:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •