Corect... Mutat in Stiri.Postat în original de Ciprian Sorlea @ Mar 2 2006, 11:48 PM) [post=11449
Corect... Mutat in Stiri.Postat în original de Ciprian Sorlea @ Mar 2 2006, 11:48 PM) [post=11449
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Salut.
Am vazut ca WebCeo este banat de Google. As putea avea probleme cu siteul meu, daca folosesc astest soft?
Unde ai vazut ca e banat din google ? Eu vad ca apare in rezultate ...Am vazut ca WebCeo este banat de Google
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
http://www.seopedia.org/seo-news/webceo-60-released/ mai jos, scrie "PS: The Web CEO website, is banned from Google."
Aseara am cautat si nu returna nici un rezultat. Azi vad ca merge. Ciudat.
Nu mai este![]()
Totusi, e bine sa folosesc un astfel de soft, daca e banat de Google? Sa nu am probleme cu siteurile monitoritate.
He he, da' tu te instalezi la mine pe computer si promiti ca nu ma resetezi ?Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 2 2006, 11:46 PM) [post=11426
![]()
Pt. Netul: foloseste cu incredere, ca Google n-are cum sa-ti ia numarul de buletin si adresa ca sa te persecute. Cel mult atunci cand vei incerca sa faci o cautare manuala vei primi un mesaj care iti va spune ceva de genul asta: "Your computer pare infectat cu un spyware care face cautari automate. Gasiti un antispyware aici (si iti da un link catre download.com, parca). Otherwise please type in the code below" si urmeaza un captcha d'ala creat automat. Daca nu cumva ai dioptrii -10 si ochelarii sparti, baga codul corect si mergi mai departe. Cand am cumparat SEO Studio si il foloseam si pentru Ranking Reports, pateam treaba asta zilnic, fiindca rulam multe interogari / sesiune. O singura data mi s-a intamplat sa nu fiu invitat sa bag codul captcha, si o cam sfeclisem, fiindca nu vroia sa ma accepte sub nici un browser. Abia dupa o jumatate de ora a revenit la sentimente mai bune. Intre timp cei de la Trend MX au facut un update la program si acum merge ok, dar am decis ca e mai cuminte sa folosesc WebCEO, chiar daca, din cauza limitei de 5 cuvinte / interogare, o sesiune de ranking reports dure]
Imi dai si mie te rog ?![]()
...
Livrezi cat poti si cat vrei ok ?
[/QUOTE]
He he, da' tu te instalezi la mine pe computer si promiti ca nu ma resetezi ?![]()
Pt. Netul: foloseste cu incredere, ca Google n-are cum sa-ti ia numarul de buletin si adresa ca sa te persecute. Cel mult atunci cand vei incerca sa faci o cautare manuala vei primi un mesaj care iti va spune ceva de genul asta: "Your computer pare infectat cu un spyware care face cautari automate. Gasiti un antispyware aici (si iti da un link catre download.com, parca). Otherwise please type in the code below" si urmeaza un captcha d'ala creat automat. Daca nu cumva ai dioptrii -10 si ochelarii sparti, baga codul corect si mergi mai departe. Cand am cumparat SEO Studio si il foloseam si pentru Ranking Reports, pateam treaba asta zilnic, fiindca rulam multe interogari / sesiune. O singura data mi s-a intamplat sa nu fiu invitat sa bag codul captcha, si o cam sfeclisem, fiindca nu vroia sa ma accepte sub nici un browser. Abia dupa o jumatate de ora a revenit la sentimente mai bune. Intre timp cei de la Trend MX au facut un update la program si acum merge ok, dar am decis ca e mai cuminte sa folosesc WebCEO, chiar daca, din cauza limitei de 5 cuvinte / interogare, o sesiune de ranking reports dureaza cu 10-15 minute mai mult.
Lucian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)