Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: SPAM Easy-IT.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit SPAM Easy-IT.ro

Stimate client,

Easy-IT.ro va ofera la cele mai mici preturi: service calculatoare si laptop-uri, instalari retele si centrale telefonice, gazduire web, inregistrare domenii, constructie web site-uri, grafica publicitara, consultanta IT, vanzari in rate si leasing tehnica de calcul.

Singurul service din Romania dotat cu echipamente BGA ultra profesionale :

Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de notebook - uri / ( laptop - uri ) Toshiba, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, RPC, Benq, Sony Vayo, Prestigio, LG, Dell, HP, Gericom, FlyBook, Compaq, Medion, Mitach, Hitachi, Itronix, Packard Bell, Infotel, ECS, Samsung etc... Diagnosticare in maxim 24 de ore, interventii rapide, decodare, deparolare, service LCD, TFT, plasma, monitoare,chipset video dezlipit, audio si video, deparolari harddisk-uri, recuperari date, service placi de baza, placi video, harddisk-uri defecte, cd/dvd/cd-rw/dvd-rw, placi de captura, tunere tv, service orice problema de electronica, indiferent de model sau defect se ofera garantie la lucrarile efectuate. Componente noi si second pentru laptopuri: HDD, memorii, alimentatoare, acumulatori, display, unitati DVD-RW / Combo, FDD, modem, placi de baza, diverse adaptoare.

Cu stima,
    Laurentiu Grecu
    IT Sales Manager
    SC EASY IT SRL
    Email: laurentiu@easy-it.ro
    Site: www.easy-it.ro

Easy IT respecta legile in vigoare iar accest mail nu poate fi considerat SPAM deoarece contine toate datele de identificare ale expeditorului si instructiuni pt. dezabonare, adresa de mail am salvat-o in urma mesajelor dvs. promotionale trimise catre noi sau a fost afisata pe un site public, pt. dezabonare trimiteti un mail la info@easy-it.ro cu titlu "UNSUBSCRIBE" de pe adresa/adresele care doriti sa le stergem sau le puteti specifica intr-un singur mail. Va aducem la cunostiinta ca din materialele promotionale poate rezulta o afacere buna.
    Si raspunsul meu...

Draga prietene,
    Desi nu ne cunoastem imi voi permite sa iti dau un sfat... Tot rahatul din footer ca "acest mesaj nu poate fi considerat spam.... bla bla bla" este dupa cum spuneam un mare... rahat.

Acest mesaj, conform legii din Romania, este unul comercial nesolicitat ceea ce se traduce prin SPAM. Clar?
    Faptul ca ati scris datele voastre de identificare NU il legalizeaza cu nimic.

De aceea, daca nu vreti sa fiti a doua firma din Romania care isi ia amenda MARE si OFICIALA pe spam, va sfatuiesc sa renuntati la acest tip de marketing de rahat si sa invatati sa va promovati pe cai legale.

Cu respect,
    Un stimat client.

PS
    Va rog sa ma dezabonati. Voi m-ati abonat cu forta, voi sa ma dezabonati... Multumesc.
    Vom scapa vreodata de dobitoci? Nu. evident ca nu...

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    38

Implicit

Ai in atasament antidotul.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Faptul ca ati scris datele voastre de identificare NU il legalizeaza cu nimic
    Asta e si parerea mea , datele de identificare nu legalizeza spamul . Observ in ultima vreme tot mai multe trucuri utilizate pentru a da aparenta de legalitate spamului .

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Pe langa spam si escrocherie..... pedeapsa dubla.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Dupa care, imi raspunde...

Buna ziua,
    Ma numesc __ si sunt Manager la Easy IT. Am luat la cunostinta de plangerea dumneavoastra si adresa a fost stearsa din lista noastra. Prin acest email doresc sa prezint scuzele de rigoare. Cu toate acestea doresc sa va aduc la cunostinta ca adresa dumneavoastra de email am salvat-o de pe un site de afaceri sau in urma faptului ca eu am primit pe email un mesaj promotional de la dumneavoastra (pe care de altfel nu l-am solicitat). Vreau sa va aduc la cunostinta ca personal nu ma deranjeaza sa primesc astfel de emailuri pentru ca uneori, afaceri bune pot rezulta dintr-un mail promotional si doresc sa acord oricui sanse egale de vizibilitate (chiar daca nu au bugete de promotionale uriase). In concluzie pe mine nu ma deranjeaza sa primesc email-uri promotionale, pe viitor va invit sa trimiteti emal-uri ori de cate ori considerati necesar, chiar daca suntem firme concurente.
    Omul tot nu a inteles, se pare, ca e ilegal... Indiferent cat de bune sau ne-bune ar fi cele prezentate in e-mail ... Auzi, "firme concurente"... de-asta m-am inflamat eu, ca suntem firme concurente...

In fine, bravo lui ca macar "m-a sters" ... A inteles ca nu ma intereseaza... cred!

popescu.costi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    33

Implicit Sustinuti de unele firme de hosting?

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Vom scapa vreodata de dobitoci? Nu. evident ca nu...
    Cam cu o saptamana sau 2 in urma primeam spam de la 2 site uri. Zi de zi mai multe mesaje. Am discutat cu cineva ce mi a spus ca a reclamat firmei de hosting iar respectivii i au inchis unul dintre site uri. Am reclamat si eu firmei de hosting si a fost inchis si site ul 2.
    Insa a 2 a zi site urile erau iar online. Revoltat iau legatura iar cu aia de la hosting ... imi zice unu' de acolo ca imi este necaz mie pe site urile astea ca cica mi ar face mie concurenta si de asta umblu sa ii desfiintez ... si mai mult de atat insistau sa ma convinga ca de fapt nu am primit spam.
    Socat de raspuns, le am zis ca daca asta este parerea lor nu are rost sa mai discutam.
    In concluzie NU ... nu cred ca vom scapa vreodata atat timp cat sunt sustinuti si de altii. Dar nu stiu de ce ma mai mir ... atat timp cat unii vand subdomenii si sustin ca sunt extensii noi pentru Romania.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    38

Implicit

Am raportat si eu un site la livehosting intr-o seara pe la ora 22, a doua zi era iar online... n-ai cu cine ma, niste tarani

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Easy Php v1.8
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Server side
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th September 2007, 16:58
  2. Easy trade
    De opeth în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th July 2007, 05:30
  3. Easy Trade
    De tataraseni în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0